Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés
Nem rég volt nekem az első csók, és szeirntem bénán csinálom és nem akarok h a barátomnak rossz legyen. Valami "praktikát" nem tudnátok mondani? vagy hogy, hogy NE csináljam.De inkább valami oylat segítsetek, h mit csináljak h (nagyon) élvezetes legyen a csókolózás.14/L köszi.
2009. szept. 16. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
2009. szept. 16. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:

az előzővel értek egyetXD

ezenkívül szerinted mégis hogyan lehet elmagyarázni? "emeld jobbra a nyelved, aztán 2.45 másodpercig tartsd az övéhez, utána emeld balra..."

hülyeség. gyakorlás kérdése. figyeld, ős hogy csinálja és utánozd.

2009. szept. 16. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
ne dugd le a torkán a nyelved, ne feszítsd be a nyelved, és ne legyen nyálas. (ne csorogjon a szátokról..):D
2009. szept. 16. 16:44
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi...de amúgy a pasik mit szertnek? mi olyan....izgató számukra csók közben?

És még az is a problémám h NEMTUDOM MIT CSINÁLJAK MIKOR ÁTDUGOM ANYELVEM, KÖZBEN AZ AJKAIMMAL MIT CSINÁLJAK? SEMMIT? MERT VOLT OLYAN H CSAK A NYELVERE KONCENTRLÁLTAM ÉS Ő MEG VICCESEN MONYGA H CSAK TÁTOM ASZÁMAT...JAJJ DE GÁZ VOLT XDDD

MEG MÉG EGY MÉGCIKIBB PROBLÉMÁM H SZERINTEM rövid a nyelvem -_-" ESKÜ...MICSINÁLJAK??? KŐSZÍ.

2009. szept. 16. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
te ikszdé XD
2009. szept. 16. 18:02
 6/10 A kérdező kommentje:
kösz: D értelmes választ kérek nem mellesleg: D
2009. szept. 16. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
de ha egyszer ezt nem lehet normálisan elmagyarázni itt ,akkor mégis hogy akarod,hogy adjuk a tudtodra?:D
2009. szept. 16. 18:55
 8/10 A kérdező kommentje:
előzőnek mondtam: D de vannak konkrét kérdéseim, arra csak tudtok segítséget adni
2009. szept. 16. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyakoroljatok, és próbáld egyszerre érinteni az ajkát az ajkaddal, miközbe a nyelved is mozog egy kicsit. Közbe azért símogasd, öleld szorosan, vagy bármi, mert az is elengedhetetlen :)

17/F

2009. szept. 16. 19:49
 10/10 A kérdező kommentje:
kőszí. mindíg megölelem.
2009. szept. 16. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!