Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igen bonyolult helyzet ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igen bonyolult helyzet . Hát igen Egy friss párkapcsolat kezdete nehéz. De ennyire?

Figyelt kérdés
3-4 hete megismertem egy lányt akiről tudtam hogy van barátja de nem komoly mivel 4 hónapja van neki de abból is 2 külföldön dolgozott. A 4 hét alatt eljutottunk odáig hogy szakitott a barátjával és összejöttünk vele. Vagy nem is? A történet ott kezdd szomorú lenni számomra hogy 2 napja történt hogy "publikusan" is összejöttünk de azóta minden találkozot lemond és nem is keres telefonon. Amikor eggyütt vagyunk mindig mondja hogy jo velem és érzem is rajta hogy szeret velem lenni de hogy van ez a lányoknál? Ha én nem keresem akkor nem találkozunk? Szerintetek ez normális vagy elrontok vmit?
2009. szept. 16. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

hát, sztem a csajnál nemoké minden, nem nálad.

sztem kérdezz rá h mi baja van, mert eztígy mi nemfogjuk tudni neked itt megmondani. a csajjal van vmi gebasz

2009. szept. 16. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerinted ,ha ilyen egyszerűen lebeszélted a barátjáról ,akkor téged nem fog ilyen egyszerűen dobni ? Részedről gerinctelenség volt belemászni egy kapcsolatba , de mondjuk nem is lehetett egy olyan erős kapcsolat ,de akkor sem kellett volna,mert ne te döntsd már el valamiről ,hogy mennyire komoly vagy nem az.

Igazából megérdemled ,hogy ezt kapod.

2009. szept. 16. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:

A lányt megkérdeztem nem egyszer hogy szereti e a srácot és nem válaszolt...Nyilván ha szerette volna nem szakit vele de a körülmények nem voltak adottak és hát egy muszájkapcsolat nem az igazi.... ( kb azért voltak eggyütt hogy ne legyenek egyedül)

Mondtam neki ha vele boldog akkor ne talizzunk többet és legyen az... De ő nem igy döntött ez az én hibám? ez miért gerinctelenség?

2009. szept. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!