Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt a barátommal, és nem tudunk kompromisszumot kötni bizonyos kérdesekben, nem tudunk kommunikálni, az elején nem volt így, mi változhatot meg?
Ne haragudj, meg valami. Ezeket ferfikent irtam, es ne allitsd valasztas ele! Nagy hiba lenne,es igen nagy a veszely, hogy mig o nem is gondolna szakitasra, ezzel egybol kikenyszeritened, jobb esetben TENYLEG elkezdene gondolkodni! En is ezt tennem. Miert kene valasztanom? Gondolj bele. Barki mas, aki szereti (baratai, csaladja stb.) NEM kenyszeriti valasztasra, de te igen. Akkor szerinted mit fog gondolni, ki szereti jobban? :)
Nem kell szeretni a baratait, egyszeruen fogadd el. Neked nem kell talalkozni veluk, ha nem akarsz, de o hadd tegye. Az o baratai, nem a tiedek. Ha megis valasztas ele allitod, mivel ugy latom diplomatikus, lehet, hogy ideiglenesen kompromisszumkent "neked ad igazat", de ezzel olyan folyamatot inditasz el, aminek rad csak negativ hatasa lesz, es egeszen addig nem fogsz tudni rola (mas egyeb apro gondok lesznek), amig a villam be nem csap, akkor viszont mar keso lesz..
jaj nem ciki ha elérzékenyülsz!! ez olyan hülye klisé:S inkább aranyos h mennyire törődő vagy:)
amugy meg nem hiszem h tul sok ember szereti ha piszkálják a barátait mert az ugye egy kicsit öt i minősíti.mert amilyen barátaid vannak olyan vagy te is többnyire.
Ő nem szokta piszkéni a te barátaidat?
Szerntem ha szreted ezen lehet változtatni:) talan kedvesebben mond neki vagy ha aproság akkor inkább ne is mond.(tudom mindent megkell beszélni..de azért mégse.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!