Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy vannak olyan pasik, akik nem szerelmesek a barátnőjükbe, de mégsem mernek vele szakítani?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem akarok okoskodni sem reklámozni de olvasd el dr. Csernus Imre A Férfi c. Könyvét rá fogsz jönni.
2013. márc. 18. 00:07
 12/16 anonim ***** válasza:
2013. márc. 18. 00:19
 13/16 anonim válasza:

Nekem ez a végem...

A párom is ugyan ezt csinálta. A mai napig nem vallja be az igazi okát, de csak akkor "szakított" az előző barátnőjével mikor már 1000000%-ban biztos volt abban, hogy mi ketten. Addig húzta, halasztotta, tűrt és nyelt...

Miért? Sokat gondolkodtam és beszéltem erről vele is és lány barátnőimmel is. Egyhangúan mindenki úgy gondolta (persze őt kivéve), hogy megvárta míg biztos helyen lesz a segge....

Szóval érdekesnek tartom.

Sőt sokkal rosszabbnak, mintha bármi mást csinált volna.

(erről szívesen beszélgetnék:) )

2013. márc. 18. 19:55
 14/16 A kérdező kommentje:

13: szívesen beszélgetek veled erről, ha gondolod. :)

többiek: nekem is hasonló tippjeim voltak, csak igazából nem látom értelmét érzelemmentesen együtt lenni valakivel csak a sex miatt. akkor már miért nem keres olyat az illető, akibe szerelmes is. gondolom akkor sokkal jobb lenne a sex is, meg minden más. megszokásból együtt lenni valakivel meg szerintem eléggé gáz dolog.

2013. márc. 19. 10:28
 15/16 anonim válasza:

Miért merült fel benned ez a kérdés, vagy tapasztaltad?

13. voltam

:)

2013. márc. 21. 21:21
 16/16 anonim válasza:

igen tapasztaltam :)

bár azon az "oldalon" voltam akiért VÉGRE tovább tudott lépni

szerintem addig várt míg 100%ig biztos nem volt a velem kapcsolatos dologban

ilyenek... :)

2013. júl. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!