Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rak ki a barátom meztelen nős képeket facebookra? Nagyon bánt. (lent)
Ja a mai világban ez a "normális".
Amúgy elég egyértelmű,hogy a pasidnak azok a csajok jönnek be és azért rakja ki.
Szerintem simán kidobhatnád.
A facebook teszi tönkre a legtöbb kapcsolatot.
Meg az embereket.
Ettől ilyenek a mai fiatalok.
De miért nem akarsz szólni?
Régen én is ilyen voltam, mindent magamban tartottam (még sajna most is vannak dolgok, amikkel így vagyok, de egyre inkább kezdem kinőni), de ez nagyon rossz taktika. Nem fog magától rájönni, hogy zavar, ha eddig nem esett le neki. Te meg feleslegesen szenvedsz magadban...
Mondd el neki, hogy zavar, és azt is magyarázd el, hogy miért (higgadtan, érvekkel), és ha ezek után is azt mondja, hogy őt ez nem érdekli, hogy téged ez zavar, akkor meg gondold át, hogy tényleg ilyen férfire van szükséged?
Mert oké, ez nem nagy dolog, de ha ilyen apróságban se érdekli, hogy neked fájdalmat okoz, akkor más téren se fogja ez annyira zavarni.
Viszont ha mondod neki, hogy zavar, és utána abbahagyja, akkor semmi baj...
Igen,sajnos nagyon sok kapcsolat ilyen.
Egyik haverom is pl külsőre nem jön be neki a barátnője,haveromnak a nagymellű ribancos csajok tetszenek.Csak azért van vele,hogy legyen valaki,de emellett persze azt mondja,hogy jó vele mert jó fej meg aranyos,de szerelemről a részéről szó sincs.
Tuti,hogy a barátod is ilyen.
Mond meg neki,hogy téged zavar és fejezze be.
És töröljétek magatokat fb-ről!!!!
Vagy ha nem teszi meg akkor őt töröld ki az életedből.
Az én barátomnak a telefonháttere volt egy ilyen netről letölött jócsaj ... de mivel már akkor az volt amikor megimsertem, és csak barátok voltunk, miútán összejöttünk se mondtam semmit ...
De ha sokszor csinálja az már gáz, szólj neki
Egy férfi, aki komoly, és komolyan szereti a párját, nem tesz ilyet. Szeirntem nagyon szánalmas, és nem érdemli meg, hogy legyen valakije.
35/F
"Tuti,hogy a barátod is ilyen."
Lehet, hogy sok ilyen kapcsolat van, de azért ne írj már neki ilyet, nem biztos, hogy náluk is ez van...
Hány évesek vagytok? Ha fiatalok, el tudom képzelni, hogy a barátod ezzel szeretne vagányabbnak tűnni a fészbúkon, vagy a barátai is ezt csinálják, ezért ő sem akar kimaradni a sorból. Mondd meg neki, hogy zavar, és ha levenné a kis kezét az egérről, megosztogatás helyett láthatná, hogy egy hús-vér csaj van mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!