Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki?! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek?! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon?!
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 20:07
21/32 anonim válasza:
Pontosan előző előtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlő a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
22/32 A kérdező kommentje:
#11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
2013. márc. 17. 21:12
23/32 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
2013. márc. 17. 21:18
24/32 anonim válasza:
25/32 anonim válasza:
20-as te h*lye vagy az biztos
26/32 anonim válasza:
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
27/32 anonim válasza:
A férfiak a szemükkel, a ők a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögződés; a szép nők valószínűleg nőiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így előbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
28/32 anonim válasza:
Írj rám kérdező,garantáltan nem bánod meg :D.
30/32 A kérdező kommentje:
#29 egyet értek
2013. ápr. 3. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!