Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk párkapcsolatban meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk párkapcsolatban meddig bírják? (kifejtés alul)

Figyelt kérdés

Én Pécsett járok suliba,a párom Pesten tanul.Tavaly novemberben ismertük meg egymást neten,akkor még az előző batátommal voltam,de ez őt nem zavarta.Végül szakítottam az előzővel és összejöttem vele.Amíg suli volt,hetente-kéthetente találkoztunk.Gyakorlatilag az egész mostani nyarat együtt töltöttük,de most megint 2 hete nem láttuk egymást és nagyon szenved mindkettőnk.Én ha muszáj, kibírom még max egy évet(azt hiszem),de hogy ő is,azt nem tudom,mert mindennapi beszélgetéseink során mindig szóba jön a távolság.Én nagyon szeretem,ő az első szerelmem,és ő azt mondja,hogy ő is nagyon szeret.De mindkettőnk vágyik a másikra hétközben is.

Én 20,ő 23 éves.

2009. szept. 15. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy év, az még talán, ha nagyon szeret. A távkapcsolat sosem könnyű, és hosszan nem is lehet csinálni.
2009. szept. 15. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én max 1 évet adok nektek...

20F

2009. szept. 15. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a suliidőt kibírjátok akkor újra ott a nyár és újra együtt lehettek... nem kell félnetek sztem ha szeretitek egymást...
2009. szept. 15. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetem mellett nehéz eléggé. Pláne, ha Pollackos vagy, ott csomó fiú van. Pécsen talán közgázon bírnád a legtovább, itt mi, fiúk, kevesebben vagyunk :D

viszont szerintem (pláne, ha közgázos vagy) előbb-utóbb rádhajt jónéhány srác, és lesz egy-kettő, akinek nem biztos, hogy fogsz tudni ellenálni.

18F PTE-KTK-ról

2009. szept. 15. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok, azt hiszem a fiúk addig bírják, amíg nem kell megváltozniuk semmilyen téren. onnantól ha valami nem okéés úgy ahogy van, jön a kínlódás.

csajokról nem tudok mit nyilatkozni, max azt hogy kevés ideig. :)

2009. szept. 15. 22:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Amúgy idén heti 3x este 8-ig dolgozik,szóval ha Pesten tanulnék,akkor se lenne sok ideje rám :)

Nagyon köszi a válaszokat ;)

2009. szept. 16. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát :) én szurkolok nektek.. tesóméknál is ez volt (mind a kettőnél) lány Pécsett tanult, fiú fent dolgozott Pesten, hétvégén látták egymást... egyik helyen már megvolt az esküvő, másiknál még nem, de már előkészületben van :) Szóval ne keseredj el, van esély :)
2009. szept. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!