Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért flörtöl velem ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl velem ha közben nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Egy csoporttársam rendszeresen bókol nekem,kedves, nem egyszer flörtölt is. De eközben semmi látszatát nem mutatja ,hogy szeretne valamit. Egyszerűen csak férfi??

20/L

2013. márc. 16. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak férfi! Egy kis szórakozás... Vagy a másik eset, hogy tetszel neki, csak ahhoz balf@sz, hogy normálisan érzékeltesse veled.
2013. márc. 16. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, mégis mindenkivel flörtölök, ez nem jelenti azt, hogy akarok is tőlük valamit. Egyszerűen csak jó buli, és ha valaki vevő rá, akkor miért ne? Ezzel nem kérem meg senki kezét. Lehet a pasi is Olyan fajta. Vagy kérdezz rá.
 3/4 anonim ***** válasza:

rendszeresen bókol nekem,kedves, nem egyszer flörtölt is

mit akarsz még szerenádot?

4/4 anonim ***** válasza:
49%

Passz. Undorító egy ember lehet, hogy másokat hiteget.

22/N

2013. márc. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!