Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöjjek össze exemmel megint?
Tegnap rámírt exbarátom és beszélgettünk. Kb 1,5 éve szakítottam vele, mert nem bírtam a távolságot, de most ő is ideköltözött a városba. Tegnap szóba került, hogy megpróválnánk-e megint. Ő még mindig szeret (azt mondja), én is érzek valamit iránta, de nem tusom hogy erősebb lenne e az érzés, mint egy erős baráti kapcsolat. Próbáljam meg vele újra??
Légyszi, segítsetek!!
17/L
Hogy tudnék megint össze jönni vele?
Kb .1,5 éve szakitottam a barátoommal neki nagyib szarul esett.Egész eddig nem beszéltünk .De mostmár beszélünk amikor találkoztunk és egymás szemébe nézztünk *O*
Szerintetek lehet még valami köztünk?
|nagyon szerettet engem|?
Tudsz segiteni ?:oo
utolsó!
igaz, nálam már nem aktuális, mert 2 hónap után szakítottunk, de azért... szerintem kérdezd meg, mit érez most irántad, és gondold át, tényleg szereted-e. :) ti is megpróbálhatjátok újra, baj nem nagyon lehet belőle :)
sok sikert! szorítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!