Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinál ilyeneket? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyeneket? Ti engednétek?

Figyelt kérdés

van 1 srác, 1 hete járunk tök szeretem nagyon aranyos meg minden de kicsit fura.. első talin már lesmárolt 2. meg már olyanokat csinált hogy ültem az asztalon ő meg velem szembe állt de valahogy úgy hogy a lábaim közé állt és kicsit félre érthető volt.. és még elkezdte simogatni a combom.. utána meg ő ült az asztalon én meg vele szembe és elkezdte csapkodni a seggem és elkezdi hogy 'most elfenekellek " o.O

meg olyanokat hogy miközbe smároltunk benyúlt a felsőm alá lentről és fogdozott (a mellemet nem ) és ez kicsit fura volt mert még csak 1 hete vagyunk együtt.. meg ő már 2 csajjal is lefeküdt én meg szűz vagyok.. ti engednétek hogy ilyeneket csináljon?? 16 évesek vagyunk mind2en

ui: amúgy nagyon aranyos, egyáltalán nem bunkó, már az első talin is végig röhögtünk (ami elég ritka, mert általában nem szoktam ennyire ráhangolódni senkire, első talin meg főleg nem)

2013. márc. 14. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg,hogy más mit engedne,az a lényeg Te mit akarsz engedni!Ha neked ez sok túl korai szólj neki!

Ha meg nem,korai.... akkor nem hiszem,hogy fel tetted volna ezt a kérdést.

2013. márc. 14. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
az én barátnőm is ezen problémázott az elején... "még csak egy hete ismerlek!" de közben azért ott feküdt mellettem. Ha tetszik, jól érzed magad, jólesik amit csinál, akkor hagyd, ha meg nem, akkor meg ne hagyd. Az hogy ennyi idő után rögtön le akar veled esetleg feküdni, nem azt jelenti, hogy nem is akar mást, és csak kihasznál, hanem jelentheti épp azt is, hogy iszonyatmód bejössz neki, és ehhez bizony az is hozzátartozik, hogy le akar feküdni veled. Na de kérdem én, miért is baj ez?
2013. márc. 14. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
2! igaza van,le akar feküdni Veled, nem hiszem többre kellenél neki, ha Te mást szeretnél, akkor hagyjad, N
2013. márc. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!