Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyeneket? Ti engednétek?
van 1 srác, 1 hete járunk tök szeretem nagyon aranyos meg minden de kicsit fura.. első talin már lesmárolt 2. meg már olyanokat csinált hogy ültem az asztalon ő meg velem szembe állt de valahogy úgy hogy a lábaim közé állt és kicsit félre érthető volt.. és még elkezdte simogatni a combom.. utána meg ő ült az asztalon én meg vele szembe és elkezdte csapkodni a seggem és elkezdi hogy 'most elfenekellek " o.O
meg olyanokat hogy miközbe smároltunk benyúlt a felsőm alá lentről és fogdozott (a mellemet nem ) és ez kicsit fura volt mert még csak 1 hete vagyunk együtt.. meg ő már 2 csajjal is lefeküdt én meg szűz vagyok.. ti engednétek hogy ilyeneket csináljon?? 16 évesek vagyunk mind2en
ui: amúgy nagyon aranyos, egyáltalán nem bunkó, már az első talin is végig röhögtünk (ami elég ritka, mert általában nem szoktam ennyire ráhangolódni senkire, első talin meg főleg nem)
Nem az a lényeg,hogy más mit engedne,az a lényeg Te mit akarsz engedni!Ha neked ez sok túl korai szólj neki!
Ha meg nem,korai.... akkor nem hiszem,hogy fel tetted volna ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!