Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Névnapi ajándék: milyen értékben? Nálatok hogy van/volt ez?
A barátomnak hamarosan névnapja lesz, akkor 3,5 hónaposak leszünk, tehát viszonylag friss kapcsolat. Nem tudom, milyen értékben ajándékozzak neki.
Volt egy elég jó ajándékötletem, kb. 3000 forintból kijönne, és ötletesnek és hasznosnak találom egyszerre. Viszont elgondolkoztam, hogy a névnap fontos-e ennyire (mit vennék akkor szülinapra?!), kell-e ennyit rászánni, nem túlzás-e egy olyan kapcsolatban, ahol még mindig csak ismerkedünk, csiszolódunk? Azt sem akarom, hogy kényelmetlenül érezze magát.
De a másik végletet - hogy intézzük el egy csokival, amit amúgy nagyon szeret - sem szeretném, mert sokszor kap tőlem csak úgy a kedvenc csokijából, tehát nem lenne benne semmi extra.
Én nem tartok névnapot. Hülyeségnek tartom ezt a szokást. Egyedül a szűk családot(anya, apa, tesó) és a barátnőmet köszöntöm fel. Nem is várom el, hogy bárki engem felköszöntsön. Ezt mondtam is a barátnőmnek és mivel az enyém előbb volt és ő vett nekem egy GAS sapkát, így én sem intézhettem el egy szaros virággal. Viszont azóta már elmondtam neki, hogy egy balatonszeletnek is jobban örülnék, mint egy drága, márkás sapkának.
Szerintem egy nagyobb tábla milka csoki, az a 700-800ft-os bőven megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!