Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség volt valaki ilyen helyzetben már?
A helyzet az, hogy több mint 2év után szakítottam bnőmmel mert úgy éreztem már nem szeretem aztán nagyon elkezdett hiányozni de van amikor nem hiányzik :S van egy lány akivel összejöttem nem bánatomban, de nagyon kedves aranyos és lehet megtudnám szeretni de még bennem van az előző kapcsolat de nem értem magam néha úgy érzem túl tettem magam néha meg rámjön a hiánya az exemnek :S
Szerintetek rosszul tettem, hogy összejöttem a lánnyal? Nagyon bizonytalan vagyok.
Nem feltétlenül tetted rosszul, akár segíthet is ha tényleg kedveled, viszont nem ártott volna egy kicsit több időt hagyni az előző kapcsolatod "meggyászolására" hogy úgy mondjam.
Az előző barátnőd semmiképp nem pálya. Természetes hogy hiányzik, 2 év elég hosszú idő. Amikor eszedbe jut mindig emlékeztesd magad hogy nem véletlenül lett vége, vele nincs jövőd, de mással (akár a jelenlegi lánnyal) még lehet.
Simán csak gondold bele magad az új csajszi helyébe.. Ha te jönnél össze valakivel, aki még az exe után áhítozik. Simán fenéken billentenéd nem?
Az ex helyébe? Még ki sem hűlt az emléked máris új pasi? Aztán jönne utánad, hogy hát mégis csak Te.. Nem küldenéd a fenébe? Dehogynem.. És már meg is van a válasz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!