Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok nélkül sértődtem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 2 éve vagyok 1ütt a barátommal.

Szoktunk veszekedni de mindíg sikerül megbeszélni illetve a szeretetünk egymás iránt erős, de úgyérzem csak egyenlőre :S Msnen hülyeségekről beszélgettünk és azt kérdezte "azthiszed veled maradok amíg élek?" Nemgondolom h örökké eggyüttleszünk, de elég rosszul esett ez a kérdése, megsértődtem vagyis inkább csak befordultam magamba, visszakérdeztem h ő h gondolja az egészet a válasza azvolt h tuti nemleszünk eggyütt örökre, aztán kicsit összekaptunk és mindketten leléptünk msnről. Tudom h ilyen fiatalon kár komolyabb dolgokon gondolkodni de, hamár rá szentelem a "fiatalos éveimet" akkor ismerhet annyira h mi esik rosszul és mi nem, ez pont ilyen volt... Ha nemgondolja velem olyan komolyan akkor meg mért ne lépjek tovább, vagy minden pasi ilyen?

Szerintetek én túlzom el vagy most mivolt ez? :S Fiúk - Lányok válaszait várom egyaránt, és kérlek kort/nemet írjatok. Köszönöm.

2009. szept. 14. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:

nem irtad hány éves vagy...

amugy én lány vagyok,22,párom 24, több mint 2 éve vagyunk együtt,elég intenziven (heti 3-4 nap nálamalszik),de igy sem mondom azt hogy örökre együttleszünk...

Mindennél jobban imádom,de nem mondom hogy örökre...

2009. szept. 14. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia. Nemis kérem tőle h mondja és nemis várom el, de elég rosszulesik h ilyeneket mond h valahol már "tervezi" h vége lesz :S

Amúgy én 19/L Ő 17/F :S

2009. szept. 14. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát a tegnapi nap a biztos, szokták mondani. Persze nem illik kimondani. Elég nagy tahóság ilyet mondani nyíltan a másiknak. 28/N
2009. szept. 14. 21:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, de most akkor végülis mik is a tervei velem?! :S
2009. szept. 14. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az előző hozzászóló véleménye jutott eszembe. Oké, hogy sokan nem gondolják hogy örökké fog tartani a szerelem, én sem gondoltam úgy soha, pedig nagyon szerelmes voltam párszor. De igen, kimondani nagyon bunkó dolog, hisz fájdalmat okoz a szeretett személynek.. szal jogos volt a felháborodásod. Szólj be neki nyugodtan, hogy legyen tapintatosabb egy kapcsolatban.

23L

2009. szept. 14. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

bunkóság volt így részéről, h eztígy kijelentette.

ilyen fiatalon télleg nemérdemes még erről beszélni, mert nemvalószínű h örökre együttmaradnak az ilyen fiatalok.

viszont eztílyen gúnyosan kijelnteni, bunkóság

2009. szept. 14. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem túlzod el, engem is nagy csapás érne, ha ezt mondaná az egyetlen lány, akit szeretek, hát még, ha elhagyna, az is lehet "öngyi" lennék;

16F

2009. szept. 14. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Lehet azért is gondolja így mert én vagyok neki az első barátnője?!

Nekem voltak már előtte fiúim, de eddig nemvotlam szerelmes. Többször is szakítottunk már, de csak ilyen 1-2 napokra utánna mindíg felkeresett, én persze nemutasítottam el hiszen szeretem.

Lehet kihasználja h szeretem, és amíg nincs "jobb" addig jóvagy énis? :S

2009. szept. 14. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem, hogy megbántott ez a dolog. Én is kiborultam volna, ha a barátom ilyet mond nekem. Pláne amilyen nyersen és bunkón mondta neked... Igazán bocsánatot kérhetne, mert szerintem nem túlzod el, hogy rosszul esik. Majd ha találkoztok, próbáljátok normálisan megbeszélni a dolgot, veszekedés nélkül!

19/L

2009. szept. 14. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"Lehet kihasználja h szeretem, és amíg nincs "jobb" addig jóvagy énis? :S"

Nem lehet, biztos.

Pont azt akartam írni, hogy szerintem ez olyan lepattintós szöveg. Direkt provokálja neked, hogy veszekedjetek és szakítsatok. Szerintem többé ne is fogadd vissza, de előbb jól olvass be neki, hogy bunkó volt és ne is álmodjon többé rólad.

20/L

2009. szept. 16. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!