Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez milyen ajándék szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen ajándék szerintetek?

Figyelt kérdés
Fél évesek leszünk a barátommal. Milyen lenne, ha mondjuk összeállitanék egy albumot képeinkből, de nem tul sok van, mert nemszeretünk fényképezkedni, igy mondjuk mindegyikhez írnék egy kis mesét, vagy szöveget rolunk.
2009. szept. 14. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fél év után albumot? Neeeee.

Majd 10 év múlva kb.

2009. szept. 14. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Hát szerintem ezt tartogasd az egy évesre. Fél év nem sok idő. A mese meg egyenesen giccs. Az is jó, ha veszel neki egy csokit, meg kettőtökről egy fénykép bekeretezve (Nem nagy keret,hanem kb. amit kitehet az asztalára, vagy valami.)Ez alá is írhatsz valami szép idézetet. És nem is annyira komoly.
2009. szept. 14. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Olyan már van, mármint kép kerettel
2009. szept. 14. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon jó ötlet. Én is ilyesmit adtam neki még anno félévre,és nem bírt vele betelni.
2009. szept. 14. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

1 hónap,félév,meg ilyen olyan ajándék??

mi van emberek?

már csak az ajándék számit?

mi minden gond nélkül "letudjuk" (hudenemjo szó rá) ezt egy olyan estével,amikor ténylegesen megprobáljuk félretenni a mindennapi hülyeségeket,és csak egymásal foglalkozni...fénykép,kispárna,giccses idézetek nélkül...

2009. szept. 14. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

érdemes először a kicsit kommerszebb ajándékokat kimeríteni mert később nagy bajban leszel az ajándékozásnál, másrészt ha egyszer vége a kapcsolatnak, az egykor romantikus mese nyálas ostobaságnak fog tűnni, még akkor is ha békésen váltok el. az új párjával meg majd jól körberöhögnek.

ez is egy lehetőség...

2009. szept. 16. 14:45
 7/9 anonim válasza:
Inkább csak akkor ha a srác is olyan romantikus mint te. Különben egyáltalán nem fogja értékelni.
2009. szept. 16. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:

én 1 évre adtam neki egy olyat, hogy egy nagy kép keret és abban vannak közös képek, egy szép hosszú idézet. És minden képhez írtam 1-1 pár szavas szöveget. Szerintem fél évre elég egy kis csoki, ill. ha már éltek szexuális életet akkor ott valami újat, és szexit 'adni'. Album meg tényleg több év után jó. :)

16.L

2009. szept. 16. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:

A barátommal nemrég voltunk fél évesek,és én félbetörhetős szívecske medált vettem. :) Nagyon tetszett neki,és hordja is :)

16/L

2009. szept. 16. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!