Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy míg néhány férfi beéri egy
"átlagosabb" lánnyal is, addig a lányok a fullos pasikra
hajtanak csak?
Persze, mindenki látott már csúnya pasit jó nővel, meg fordítva is. Nem ez volt a kérdés. Az, hogy kire hajt még nem azt jelenti, hogy kap is olyat. De tény, hogy a csajok csak a fullos pasikra képesek azt mondani, hogy "na ő kéne nekem" míg a pasik egy átlagos, de valamiért tetszőre is rámondják.
2013. márc. 16. 16:43
Ez a kérdés egy baromság. Csak ki kell mozdulni, körül kell nézni, és gyorsan be lehet látni, hogy nem igaz.
2013. márc. 16. 16:50
03-13 17:08
Ez hülyeség. Bár nem tudom milyen korosztályra gondoltál, a lányok sokkal szexigényűbbek, mint a pasik. Ezért van az is, hogy sokkal jobban megelőzi a külső a belsőt náluk, míg ez fordítva sokkal elenyészőbb. Nem érdekel a jól bejáratott demagóg sztereotípia, szét kell nézni.
A férfi azért éri be egy átlagosabb lánnyal is, mert nem az a legfontosabb, hogy legbombázóbbal dughasson. (persze akkor, ha elég érett hozzá) Egy fiatal lánynál viszont majdnem a legfontosabb, hogy bomba pasi dugja. Egyszerű logika ez már.
2013. márc. 16. 16:51
Miért mindenki rögtön a szexre gondol? És ha mondjuk szeretik egymást? Arra nem gondol senki hogy nem csak a testi élvezetekről szól az élet?
2013. márc. 16. 17:10
Hát én láttam már nagyon szép csajt bűn ronda pasival :P Amúgy meg hogyhogy miért van ez? Ne általánosits már, honnan tudod, hogy annak a nagyon jó pasinak nem az a csúnyácskább lány az esete? vagy lehet a belső miatt van vele, vagy lehet nem a külső nekik a fontos attól még, mert ők jól néznek ki. De nem tudom miért foglalkozol ilyennel :)) Nem mindegy neked?
2013. márc. 16. 17:11
Szerintem sok fickóból hiányzik a kellő tartás, azért érik be gyakran akármilyen nővel. Pedig lehetne másként is.
2013. márc. 27. 00:43
Ez hülyeség, hogy "akármilyen nővel". Nem erről volt szó. Attól, hogy valaki nem a felső 10%-ba tartozik, még nem "akármilyen nő". Ők még lehetnek szépek, aranyosak, stb.
2013. márc. 27. 15:27
Látom megint sok a kurzorhős, attól még igaz, amit mondtam. Illetve ha valaki értetlenkedik, annak ez sok mindent megmagyarázhat, annak ellenére hogy kiábrándító. Jogos a kérdező kérdése, mivel mint írtam, szét kell nézni. Én is ezt tettem, mondjuk 60 embert veszünk példának ismerőseim közül, a statisztika 90% fölött egyetért a leírtakkal. Szóval az a 0% valószínűleg azt jelenti, hogy a gyk voksolgató demagóg többség (aki persze vitázni nem mer, mivel véleménye nem mérvadó) álláspontja megalapozatlan és irreális. A "bunkó" pasik közül is egyébként alig-alig akad ilyen, a viselkedés, megnyilvánulás nem összekeverendő az igényekkel. Ez van, 2000+os években a lányok eredetileg sokkal szexigényűbbek, akár hiszitek, akár nem. (Más, egyéb pszichotesztekről még nem is beszéltem)
2013. márc. 29. 20:10
Véletlenül nem láttál ilyet, vagy csak azért, mert csak a jó nőket veszed észre.
2013. ápr. 2. 13:27
Szimplán genetika. Egy jó megjelenésű, izmos (nem, nem vizes izmokra gondolok) sármos férfit jobban szeretnének az ágyunkban tudni, mert:
-Megjelenése azt sugallja, hogy az ágyban is remekül teljesít (persze néha bebizonyosodik, hogy nem)
-Tudat alatt a gyermekük apját látják bennük (jó gének öröklődését a gyereknek)
Remek példa az állatvilág: A nőstények a legszebb/legjobb mozgású/legerősebb hímet választják párjuknak.
2013. ápr. 9. 18:12
Kapcsolódó kérdések: