Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy egy srác túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy srác túl rendes?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt és tökéletes minden. Túl tökéletes. Kedves velem, nem bukózik, nem agresszív, nem köt belém, nem veszekszik velem egyszerűen semmi. De nem papucs módon teszi ezt. Ebben a túlzott összhangban úgy érzem nincs aki irányítana. Én szeretem ha egy határozott pasi van mellettem és javarészt ő irányítja a dolgokat, egyszerűen férfiasnak találom ezt és én igénylem, hogy irányítsanak. Benne nem érzem ezt a határozottságot, mert egyet értünk mindenben és ez nekem furcsa. Soha nem veszekedtünk vagy kaptunk össze és valahol ez egy picit hiányzik, bár tudom, hogy hülyén hangzik. Én vagyok furcsa, hogy nekem rossz ez a túlzott harmónia?
2013. márc. 12. 23:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
95%
Mit rinyálsz itt?????Menj haza és szeresd azt a fiút!!.Vagy hagyjál neki bekit,hogy éljen egy olyannal aki igazán szereti!
2013. márc. 13. 07:57
 102/111 anonim ***** válasza:
100%
Párommal szoktunk vitatkozni is, ez kell egy kapcsolathoz. Olyan nincsen mikor a két fél mindenben 100%-ban egyetért. Akkor nem szokott vita lenni, ha valaki inkább elnyomja az ellentétes véleményét. Volta ismerőseink (szintén 1 pár) akik nem vitatkoztak, és ennek ellenére már nincsenek együtt. Mi 10 éve vagyunk együtt, és igenis előfordulnak viták, de ezek kellenek egy egészséges kapcsolathoz.
2013. márc. 13. 08:24
 103/111 anonim ***** válasza:
61%
mér kell rendes sráccal összejönni? :D
2013. márc. 13. 17:40
 104/111 anonim ***** válasza:
59%

Tessék,ha mi normálisak vagyunk és leírjuk az igazságot akkor rögtön jön a duma hogy még nem láttunk p*ncit stb De azok meg igazi férfiak akik szarba se néznek titeket,ezeket tisztelitek.Női logika = 0

Sokan azért nem tudják megfejteni a női logikát mert túlkomplikálják az egészet,pedig egyszerű mint a szar

Ezért nem találtok normális pasit mert ezeket a srácokat lenézitek.Ha már nem vadállat egy srác akkot már nem is férfi.Nem balhés,nem laza,nincs vagány szövege és akkor már hulladék az illető.Bocs de szerintem egy nővel úgy kell bánni mint egy emberrel nem úgy mint egy állattal mégis az utóbbit élvezitek

2013. márc. 13. 17:49
 105/111 A kérdező kommentje:
Jó nekem meg ezek az igényeim és kész. Azért, mert a lányok többsége erre vágyik az nem azt jelenti, hogy mindegyik. Ti jöttök mindig azzal, hogy a nők általánosítanak a pasikkal kapcsolatban. Akkor ennyiből minket se kell, mi se vagyun kegyformák.
2013. márc. 13. 18:02
 106/111 anonim ***** válasza:
89%
De akkor meg hagyd ott, engedd hogy találjon valakit aki szereti őt, és megérdemli veled ellentétben. 100 meg 100 nő mindkét kezét összetenné ha a leírtaknak megfelelő pasit találna. Majd mikor a leendő "határozott, irányító, férfias" barátod minden szarságot megtilt, és azt csinálod amit ő akar vagy semmit.. akkor te is még vissza fogod sírni ezt a srácot.
2013. márc. 13. 18:56
 107/111 anonim ***** válasza:
91%
Ment a zöld kéz a 106-os nak :D
2013. márc. 13. 19:19
 108/111 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez az össz hozzáfűznivalód? Hogy mi sem vagyunk egyformák? Ennél közhelyesebb megnyilvánulást nem hallottam még sosem. Ülj le, gondolkodj el azon, amit itt írunk és ha építeni nem tudsz, ne rombolj legalább! Én a helyedben most szakítanék a sráccal, ha van Benned emberbaráti tisztelet és szeretet, mert ő jobb nőt érdemel. Klasszisokkal jobbat! :D
2013. márc. 13. 20:56
 109/111 A kérdező kommentje:
108 nem tudod milyen ember vagyok, úgyhogy ne állíts be ezért rossznak. Tisztelem és szeretem őt, semmi rosszat nem tettem ellene, nem ártottam neki. Az, hogy hiányolok belőle valamit egy dolog. De csak én tudom egyedül, hogy nekem mi jön be, milyen az ízlésem és ezért nem lehet elítélni senkit. Nem tudom, hogy ennyi idő kezdetnek számít-e még vagy fog alakulni a stílusa és csak "bevágódásból" ilyen. Ha határozottabb lenne nem gondolkodnék ilyenen. De senkit nem akarok és nem is fogok megváltoztatni azért, hogy nekem megfeleljen.
2013. márc. 13. 21:38
 110/111 anonim válasza:

Gondolom 15 évesnel nem vagy több xd érettség alapján... Úgy örültem volna neki ha eddig lett volna egy ilyen srác. Eddig én kifogtam egy verekedőset, egy olyat aki nem állt ki mellettem és gyerekes volt, egysdrogfüggőt, meg egy olyat aki magasan tojt a kapcsolatunkra mert eljárt mellettem csajozni meg stb.

Esküszöm...cseréljünk mar

2021. márc. 14. 11:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!