Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, h még mindig érzek iránta vmit?
Figyelt kérdés
tavly januárban volt egy srác akivel jártam. Mindössze 1 napot :D Nem volt semmi csak szájrapuszi. Utánna szakítottam vele azzal az indokkal, h nem vagyunk egymáshoz valóak. Késöbb ezt megbántam. Aztán kb: nyárig ismét csapta nekem a szelet, de sose engedtem neki. Mindig leakart smárolni, de mindig elhúztam a fejem. Ebbe párszor beleunt, de én mégis "visszahúztam" magamhoz. Sokszor veszekedtünk sms-ekbe, hogy miattam történt ez az egész (ezt ő mondta) meg, h miatt (ezt én) szal így egymást okoltuk mindig a történtek miatt. Azóta is nagyon jóba vagyok a sráccal. Viszont ez a srác olyan, hogyha összejön egy csinos lánnyal már az első nap ágyba viszi.. szal olyan "Tipikus kamasz srác, a legyet is röptében" :) Viszont tavaly év elején (Most vagyok 10-es szal 10. év elején) beszélgettünk erről az egy napról meg arról, h én neki tényleg tetszettem meg stb. Sose hittem el amit mond mert eléggé kamuzósabb fajta volt. de aztán a végén rájöttem, h mégis szeretett. vagy csak tetszettem neki. Igaz lehetett? Azóta van egy barátom. már 8 hónapja boldogok vagyunk és mostanában egyre többször gondolok vissza arra a srácra. Amikor suliban hülyülök barátommal néha észre szoktam venni, h amikor olyan helyzetben állunk, h ő is lát engem meg én is őt akkor a srác mindig néha-néha ránk pillant aztán egy óvatlan pillanatban eltűnik. Talán tetszek még neki? Azóta volt egy csomó barátnője. Én a komolyabb kapcsolatokért vagyok oda ő meg gyakran van benne egyéjszakás kalandokban. Ebből lehet igazi szerelem? A mostani páromat is nagyon imádom és nem akarom elhagyni, de kezd ismét "tetszeni" nekem a másik srác. Mit tegyek??? Kérlek segítsetek:(
2008. jún. 9. 15:17
1/6 anonim válasza:
Egyszerűen tetszel neki de nem szerelmes beléd...
Irtad hogy egyéjszakás kalandokért van oda... szerintem ha összejönnétek akkor sem birna ki egy komolyabb kapcsolatot hanem félrelépne...
Felejtsd el ezt a srácot...
/OFF/
Mondjuk szerintem már régen rossz ha azon gondolkodsz hogy melyiket válasszad mert ennek egyértelműnek kellene lenni.
/ON/
2008. jún. 9. 15:22
2/6 anonim válasza:
szia! egyet értek az előttem szólóval.
döntsd el kivel érdemesebb lenni: a mostani barátoddal, aki szeret, és teis őt, és nyugis a kapcsitok, jól megvagytok, vagy pedig az egyéjszakás kalandosat.
lehet csak azért húz téged a másik srác,mert látja rajtad hogy még mindig tetszik neked. És lehet olyan lenne veled mint a többi csajjal: csak 1 éjszakára kellenél neki.
én azt tanácsolom,hogy próbáld elfelejteni a másikat, és koncentrálj a barátodra!
vagy egy másik jó tipp: írd össze egy táblázatba a két srác jó és rossz ulajdonságait, hátha segít! majd írj h mi lett az eredmény!:)
szép napot!
2008. jún. 9. 15:34
3/6 anonim válasza:
szia!
sztem beszélj azzal a sráccal. hogy miért ilyen? hogy mit akar most tőled? és ha érted megváltozna komolyabb lenne akkor járj vele, de ha nem és te magad is tod anélkül hogy megkérdezd őt erről akkor felejtős a dolog. de miért érdekel? hisz van barátod, és boldog is vagy vele :S csak beszélj vele és dönts!
sok sikert!
2008. jún. 9. 16:14
4/6 anonim válasza:
Gondolkozz!Melyik fiú tetszik jobban?Melyikkel gondolnád el a jövőt?Utánna már tudsz választani
2008. jún. 9. 16:27
5/6 A kérdező kommentje:
Ugye szokták mondani, h nem minden a külső. Nah már most a mostani barátom nem egy chippendale fiú (az a jó benne) és nem is egy Brad Pitt. Viszont belül nagyon édes ^^. A másik meg pont fordítva. Talán az lehet a gond, h a külső megtéveszt? :S Am persze, h a barátomat szeretem jobban, csak most így kicsit bizonytalan lettem, h most miért is vagyok ilyen, miért kezdett el megint tetszeni stb. De így egyik pillanatról a másikra :S Am köszönöm a válaszokat. Várom a többit ;-)
2008. jún. 9. 17:43
6/6 anonim válasza:
Ertem amit irsz a kulsovel kapcsolatosan mert pont en is ilyen vagyok. Mindig az a franya kulso teveszt meg... Szerintem ha jol elvagy a mostani baratoddal es belsoleg teljesen bejon neked akkor ne riszkirozd a kapcsidat egy olyan pasiert ami tele van relytellyel meg veszellyel. Baaarrr nem reg en is pont ebbe a helyzetbe kerultem.. engemet is megtevesztett a kulso pedig eszem tudta a veszelyeket.. mondjuk en belevagtam a dologba majd kiderul mi sul ki belole..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!