Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok! Mennyi párkapcsolatotok volt eddig?
Figyelt kérdés
Hány éves korotokban volt az első komolyabb kapcsolat?2013. márc. 12. 16:29
21/27 anonim válasza:
2. egy 3 éves távkapcsolat és egy 5 hetes (helyi sráccal).
17l
22/27 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, miért azokat pontozzátok fel, akik nullát írnak, és azokat le, akik leírják, hogy 15-16 évesen több hónapja/éve kapcsolatban vannak.
Pontozzatok le engem is, én 15. végén jöttem össze a barátommal, ő volt az első, és azóta is együtt vagyunk. Ha valaki ennyi idősen fűvel fával lefekszik, azt megértem ha elítélitek, de nem értem itt mért kell lepontozni az ilyen válaszokat. Főleg, hogy hasznosnak hasznos, max nektek nem tetszik...
18/L
23/27 anonim válasza:
14 vagyok, és 2. de semmi komoly. csak tetszettünk egymásnak. egy ölelés volt, igazából semmi komoly. és még várok a komoly kapcsolatra
25/27 anonim válasza:
Milyen jó, hogy az ilyen kérdéseknél hemzsegnek a korombeli lányok. :D 15/f (bocsi ezt muszáj volt :D )
26/27 A kérdező kommentje:
A gond csak az,hogy semmire nem mész ezzel, kedves barátom :DD
2013. máj. 18. 17:31
27/27 anonim válasza:
hát de legalább örül magának ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!