Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát vagyok neki vagy nem?

Figyelt kérdés

A volt pasim suliba(2 évig jártunk)szünetekbe oda jön és elkezdi finoman ütögetni a hasamat meg mikor melyik testrészem!Tegnap este is eljött hozzám a haverjával csak úgy beszélgetni,ms-en is mindig belép és beszélgetünk!!Volt hogy amikor beteg voltam és mondta nekem hogy eljön és meggyógyít meg hogy ad nekem egy gyógy puszit meg stb..!!különben a pasinak van bnője!

Ezek a jelek most arra utalnak hogy ő csak haverkodni akar velem és így mutatja ki vagy még mindíg nem felejtett el vmennyire?????!

2009. szept. 14. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van, de ezt csak te tudod eldünteni:

1: Tényleg azért keresi vekled a testi kontaktust, mert szeretne tőled valami közelebbit...

2: Vagy azért, mert ő ilyen termézet.. (Én is olyan vagyok, hogy a barátaimnak kézzel lábbal mesélem a dolgaim.. és van, hogy hozzájuk is érek..)

De ezt csak te tudod eldönteni.. mássl is így viselkedik vagy csak veled...

Remélem tudtam segíteni... Gondold át.. :)

2009. szept. 14. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem is tudom.Ez attól is függ,hogy milyen a barátnőjével a kapcsija.

Meg hogy váltatok el?Ha úgy,hogy oké maradjunk barátok és egy csepp harag nélkül akkor viselkedhet így.Szerintem csak barát és nem akar már semmit.

2009. szept. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!