Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy olyan sráccal aki kedves de a külseje nem jön be?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, ha megszereted, akkor már nem is fog számítani a külseje, a szépség amúgy is múlandó.
2009. szept. 14. 14:23
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Én voltam ilyen helyzetben,a srác járni akart velem,nagyon jól elvoltunk,máig jóban vagyunk,de akkor megmondtam neki,hogy nincs meg az a bizonyos "szikra",és anélkül ez a dolog nálam nem működik.Egyszerűen nem jött be,mint pasi.Hiába mondják h a belső a lényeg,de szerintem kell hozzá az is, hogy külsőre az eseted legyen.Hosszú távon utána természetesen a belső ami lényeges.
2009. szept. 14. 14:28
 3/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ugyanebben a helyzetben vagyok. Tegnap mondtam el neki, hogy most nincs szükségem kapcsolatra, és hogy maradjunk barátok. Rosszul esett neki, de nincs meg benne az a "plusz".

2009. szept. 14. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
én nem járnék olyannal aki külsőre nem tetszik.
2009. szept. 14. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Remélem a srác meg fogja ezt érteni és nem megy rá a barátságotok.Bár esélyes,hogy nem lesz olyan már mint ezelőtt,de azért a jó kapcsolatot fent lehet tartani.Velem ez kb 3-4 éve történt,de a mi barátságunk megmaradt.

(2. voltam)

2009. szept. 14. 15:10
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Sosem járnék olyannal aki külsőre nem tetszik!
2009. szept. 14. 15:31
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
ha szeretsz valakit akkor kívül-belül szereted. válaszom: nem.
2009. szept. 14. 20:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem, bár ha nagyon jó fej... Ha valaki szimpi nekem, akkor egyre jobb pasinak látom. Tehát végülis lehetséges. Értelmes lett. :)
2009. szept. 14. 23:16
 9/16 anonim válasza:
Énis jártam ilyen fiuval.Nagyon udvararias vicces volt mielőtt nem jártunk,aztán gondoltam megprobálom vele.Aztán megváltozott minden,napról -napra kezdem undorodni tőle.nagyon rossz volt. :S de legalább rájöttem h soha többe tnem fogok olyan fiuval járni aki nem tetszik kivülről
2009. szept. 16. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed járj vele! úgy sem tudsz a szívednek parancsolni!
2009. szept. 16. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!