Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a volt baratnom otthagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt baratnom otthagyott valaki masert, van ertelme boncolgatni ezt magamban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 12:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
7, ez nálam már nem a jól megvagyunk kategória :). Azt én úgy értettem hogy tényleg minden f@sz@.
2013. márc. 11. 13:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Ilyen marhasagot meg nem hallottam hogy en kuldtem.
2013. márc. 11. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:

Kérdező 12

Pedig a való életből merítettem a példát, azt nagyon sajnálom, ha neked ez nem tetszett:)

2013. márc. 11. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig ha szeretett volna téged/veled lenni akkor anyagi biztonság ide vagy oda veled maradt volna. Hacsak nem egy érzelemmentes pénzhajhász p1csa.

Ez maximum 1 szög volt a kapcsolatotok koporsójában.

2013. márc. 11. 13:12
 15/25 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló, sajnos nem írhatom le konkrétan a dolgokat, mert akkor magát az egész történetet le kéne írnom, azt meg másokra való tekintettel:nem lehet.Ha leírnám mindent értenél, de így félre mész. A szereplők tényleg átlagon felül voltak meg. Talán ezért is fájt a nőnek annyira. Mert ha vita cirkusz stb lett volna, akkor vígan lép az ember. Itt nem volt.Sem langyosság, sem semmi olyan probléma amik egy kapcsolat negatív helyzetére mutattak volna.
2013. márc. 11. 13:13
 16/25 anonim ***** válasza:

"Egyébként pedig ha szeretett volna téged/veled lenni akkor anyagi biztonság ide vagy oda veled maradt volna."

Az mellett az ember mellett marad egy nő(ha nincs gyerek) aki nem befolyásolható, akire bajban tud számítani, és nem a másik pillanatnyi hangulatváltozásai alapján törődnek vele és számíthat rá(nem anyagilag!!!!!, hanem emberileg).

2013. márc. 11. 13:16
 17/25 anonim ***** válasza:
14-es válaszol: szerintem ne vidd el a témát anyagi oldalra, mert nagy koppanás az, ha pont a nő segített a faszinak, ott ahol tudott(anyagilag is).
2013. márc. 11. 13:17
 18/25 anonim ***** válasza:
Békát boncolgass!Jobban jársz.:D
2013. márc. 11. 13:17
 19/25 A kérdező kommentje:
Utolso:ertem humorod,atvitt ertelemben igazad is lehet,mindenesetre valami fontosabb volt mint en.
2013. márc. 11. 13:20
 20/25 anonim ***** válasza:

19

Ekkora egoista embert, aki most is csak saját magával foglalkozik, a föld nem hordott a hátán.

Talán nem véletlenül nem tudod lezárni a múltad.

2013. márc. 11. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!