Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlenül szeret engem, de én nem tudom viszont szeretni Őt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve összeismerkedtem egy fiatal lánnyal, aki azóta teljesen belém habarodott az előnytelen külsőm, a 12 év korkülönbség és a köztünk lévő távolság ellenére is. Szerintem nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy nála jobban még sohasem szeretett senki. Nem akarom csak úgy eldobni Őt, több okból kifolyólag: úgy érzem, hogy nála jobb lányt már nem tudnék szerezni magam mellé, nem akarom összetörni a szívét, ezen felül pedig még hiányozna is valamennyire. Mit tennétek a helyzetemben?
F/30
2013. márc. 9. 21:00
3/11 anonim válasza:
Semmit, nem szereted, ennyi, innentől nincs értelme. Ráadásul fiatal is. Kell az neked, hogy öt év múlva a fejedhez vágja, hogy elvetted az ifjúságát?
25/N
4/11 anonim válasza:
Szia tapasztalatbol mondom! sorry az ekezet hianyert :) Nah mindenkeppen mond meg neki hogy nem erzel iranta semmit oszinten nagyon fog fajni de tedd meg mert minnel kesobb teszed neki annal jobban fajni fog !)
5/11 anonim válasza:
elozo vagyok...most elolvastam a problemad megegyszer hogy hianyozna? akkor azert valamit erzel? miert jottel ossze vele? am
6/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy Ő nem egy tipikus tinilány. Az életkora ellenére rendkívül művelt, emellett egy szóval sem mondtam, hogy kapcsolatot akar. Tudja, hogy nagyon rossz, hogy belém szeretett, de beleőrülne, ha megszüntetném vele a kontaktust.
2013. márc. 9. 21:14
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: tudja, hogy nem szeretem. Mindent megbeszélünk. :) Inkább csak úgy hiányozna, mint egy legjobb barátnő, vagy egy intellektuális beszélgetőpartner. Franc se tudja...
2013. márc. 9. 21:16
8/11 anonim válasza:
Attól még 18 éves, hogy érettebb a koránál.
9/11 anonim válasza:
Hmm... esküszom mintha az en sztorim lenne... hat igazan szerethet ha tudja h te nem es ennek ellenere is veled van ... ez bonyolult... nemtudom beszelgetni kellene vele mond el neki meg egyszer meg h nem akarod mwgbantan...am szuneteltetes? megint sorry az ekezetert..xd
10/11 anonim válasza:
Csak beleszeretsz.Vagy nem tudom! Igazábol nem tudsz mást tenni mint,hogy elhagyod ne áltasd szegényt! Lehet egy ideig utálni fog, de mond mwg hogy te mindig ott leszel melete támogatod! Egyébként rendes férfi vagy, hogy így aggodsz érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!