Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon jó ötlet, ha megjelennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jó ötlet, ha megjelennék az ajtó előtt egy szál rózsával?

Figyelt kérdés
Sziazstok. Van egy lány aki tetszik nekem. Ezt már el is mondtam neki, facebookon többször is beszéltünk, de élőben még nem találkoztunk, vagyis kettesben nem voltunk. Vajon jó ötlet ha ma nőnap alkalmából megjelennék az ajtó előtt egy szál rózsával?

2013. márc. 8. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pontosan velem is ez a helyzet.. csak nem tudom pontosan hol lakik a csaj..:D
2013. márc. 8. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Igeeen! :))

De írd le mi volt légyszi, köszi! :))

2013. márc. 8. 16:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Háát nemsok. Elmentem virágboltba, végül mégis rózsát vittem. Elmentem hozzájuk de nem volt otthon, így az anyukájának adtam oda és mondtam adja át neki. Pedig megnéztem volna az arcát mikor meglát :)
2013. márc. 8. 18:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Én se tudtam, hogy hol lakik mert nem beszéltünk róla csak kb tudtam meg volt egy álmom ami majdnem arra a helyre vezetett. Mind egy. Aztán egyik este elindultam és végignéztem a névtáblákat azon a helyen és így rátaláltam.
2013. márc. 8. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ez jó :)
2013. márc. 8. 18:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Persze az az 5 mp amíg kinyílt az ajtó. Húúú :) Nem tudom voltam-e olyan ideges.
2013. márc. 8. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!