Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit találkozol hetente a pároddal?
Figyelt kérdés
Elég ez a találkozás neked?2013. márc. 8. 11:51
1/10 anonim válasza:
Heti 4-5 napot együtt vagyunk, nekem ez kevés, szeretnék minden nap vele lenni :(
2/10 anonim válasza:
mindennap találkozunk mert egy suliba járunk:))) amugymeg hetente kb 5ször találkozunk simán is:)
3/10 anonim válasza:
Igyekszünk hétközben együtt jönni-menni, illetve hétvégeken vagy nála alszunk, vagy nálam. Ez így tök jó :)
4/10 anonim válasza:
hétköznap X órától estig (attól függ hogy érek haza), plussz péntek du-ntól hétfő reggelig és folytatódik a kör :))
6/10 anonim válasza:
Nálunk elég érdekes; mivel egy reptéri társaságnál dolgozik, ezért 3 napot melózik, és 3 napot van otthon. Szóval átlagosan hetente 1-2 napot találkozunk, és ha nekem is lesz munkám, ami inkább 5*8 órás lesz, és pont hétvégén dolgozik... akkor megszívtuk.
7/10 anonim válasza:
Hétvégente péntektől vasárnapi, vagy hétfő reggelig, vagy szombattól hétfőig, vagy vasárnaptól hétfőig, mikor hogy alakul. Nem, nem elég, borzasztóan kevésnek tartom. De még egy ideig sajnos így lesz. 21L
8/10 ivilicious válasza:
mindennap, mert együtt élünk
9/10 anonim válasza:
Heti 2x. Nem, nagyon kevés nekem, de sokat dolgozik. :(
10/10 anonim válasza:
heti 1-2, de nagyon kevés. Minden nap beszélünk 1-2-3 órát skypeon, de az nem olyan
Ráadásul van hogy találkozunk és akkor se tudunk kettesben lenni, mert vagy nekem van ott haver vagy neki barátnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!