Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a fiúk akik rendesek, aranyosak és nem beképzelt barmok? (többi lent. )
Jó a kérdező neve! Már értem a nyafogós "sértést". :D
Sok ilyen fiú van, rengeteg ilyet ismerek... Én is ilyen vagyok, csak nagy a pofám. Kockák, könyvmolyok biztos hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek de biztos vannak még más "fajból" is.
Inkább üljön le mindenki lazulni, s törödjön magával.
Béke!
Lementünk sörözni a haverokkal, mert nem találtunk normális nőt. Így már csak ez maradt... :D
Annyira szeretem, hogy a nők ilyen pasit akarnak, de ha ott van hagyják a francba, mert "unalmas".
Majd ha átléped azt a szintet, hogy csak az számít ami a pasi száján kijön, nem a valóság, akkor észreveszed az olyanokat is, mint mi. :)
Addig meg sörözünk tovább szolidan a világ legnagyobb problémáját elemezve, miszerint miért nincs önnyitó sörösüveg, ha épp nincs nálunk semmi segédeszköz. :D
24/F
Én otthon vagyok!
Holnap gyere ki velem Rákóczi meccsre! Csajoknak nőnap miatt ingyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!