Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult, hogy akkor akartak legjobban, mikor foglaltak voltatok? Én ezt veszem észre.
Figyelt kérdés
Férjnél vagyok és azóta sokkal többen próbálkoznak nálam. Még ha tudják is, hogy férjnél vagyok...miért van ez így?2009. szept. 13. 12:49
1/3 anonim válasza:
Ez így van. Amikor volt pasim, állandóan jöttek az ajánlatok. Így izgalmasabb a többinek. Van benne egy kis izgalom...
2/3 anonim válasza:
igen ez így van.
szerintem több oka is van. egyrészt az emberek úgy vannak bekötve (akár tudat alatt is), hogy "ha másnak nem kell, nekem sem kell". ha másnak kell, akkor biztos jó.
másrészt meg boldogsághormonok kezdenek el működni, ha párkapcsolatba vagy (általában :) és az bevonzza a másik nemet :)
pasi vagyok :)
3/3 A kérdező kommentje:
Engem az lep meg, hogy van 1 gyerekem a férjemtől és egy férfi állandóan kérdezget a fiamról is. Egyértelmű, hogy valamit akar, mert olyanokat ír, hogy már nem bírja anélkül, hogy ne írjunk egymásnak emailt stb...osztálytársam volt és mindig valami ürüggyel ír. Azóta sem száll le rólam. De ez csak egy a sok közül...mikor nem voltam férjnél, nem voltak ilyenek.
2009. szept. 13. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!