Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen megbízhatatlanok a mai nők?
A nők esetében bármilyen hihetetlen, pont ugyanakkora az aránya a k.rváknak, mint férfiban a szoknyapecéreknek. Mindenkiben benne van (akkor is ha titkolja) , hogy eljátsszon a félrelépés gondolatával.
Vagy nem elég mély a kapcsolatotok és ezért komolytalanul veszi, vagy te tettél/mondtál valamit, amivel kiábrándítottad, vagy egyszerűen csak már így ugrott be a kapcsolatba, hogy most ez ilyen lesz. Sosem tudhatod... De azt a nők nevében kikérem magamnak, hogy a 90%-unk k.rva.
Dobd ki, és a legközelebbinél legyél távolságtartóbb, ne szeress bele 2 nap utána, ismerd ki :)
oké általánosítasz, tudod akinek nem inge ne vegye magára
hát nem veszem, mert hülye vagyok, soha nem voltam ilyen
szóval nem dugtam félre és nem flörtölgetek, nem is találkoztam mással a kapcsolatom alatt
szerintem nem jól választottál, ezt Te tudod miért
inkább gondold végig, biztosan van hasonlóság a lányok között, tehát eddig ezek jöttek be, tehát Te tudod ők miért ilyenek Melletted N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!