Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt 1 érdekes beszélgetésem a barátommal. Megkérdezte h hiszek e még a "mesékben"? (most ne a csipkerozsikára meg a stb re gongoljatok)
Nekem elég sok jó példa van a családban, anyámék lassan 30 éve házasok. Apám keresztapja nem sokkal a gyémántlakodalma után halt meg 97 évesen. Ugyanakkor nagymutter kétszer vált el. Szerencse is kell hozzá, de igen, határozottan hiszek a 'mesékben'.
28F
hogy egy életet leélhetsz-e valaki mellettt úgy, hogy végig jól megvagytok? igen, én hiszek benne.
persze a szerelem úgyis el fog majd múlni előbb-utóbb, mindig elmúlik. de egy jó kapcsolatot utána a szeretet tart össze, ha már elmúlt a nagy lángolás.
20/L
Én sokáig hittem, de aztán rájöttem, hogy csak nagyobbat lehet úgy csalódni, mert a szakítással együtt az egész jövőképed romokba dől.
Persze csak kényszerből nem hiszek, legszívesebben én is gyerekneveket keresgélnék a naptárban, vagy lakberendezési oldalakat lesnék..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!