Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen a jó kép társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó kép társkereső oldalra, amire a lányok buknak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
2009. szept. 12. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyesmit töltesz fel tuti sokan fognak írni :-D
2009. szept. 12. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen olyan, amilyen valójában vagy. Ne pózolj, ne állítsd be magad másnak, mert akkor nagyot fogtok koppanni mindketten az első találkozásnál. :) Remélem segítettem. 21/l
2009. szept. 12. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne tégy fel jópasis képeket, ha egy átlagos v csúnya pasi vagy.:P
2009. szept. 12. 21:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan a jó kép, amin TE látszol a saját valódban. Nem kell a legcsúnyább képet kiválasztani, de a legjobbat sem. Mindkettő félre tud vezetni. A ruha, amin a képen vagy legyen hozzád illő, amihez hasonló stílusban a randira mész majd. Az arcod a képen legyen mosolygós, ne beállított. Ilyen félmeztelen machós képekre nem hiszem, hogy buknak a lányok, de attól függ, miért akarsz regisztrálni társkeresőre.
2009. szept. 12. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
21:02 Hahahahahahah! LOL XD
2009. szept. 15. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Töltsél föl egy George Clooney v egy Brad Pitt képet.

Viccet félre téve hát nem is tudom talán MAGADRÓL kellene föltenned v rosszul gondolom?

2009. szept. 15. 21:21
 8/11 A kérdező kommentje:
uccsó válaszoló: nem azt kérdzetem, h. kiről, hanem, h. milyet? ez a kettő sztem nem ugyanaz...
2009. szept. 15. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Háát mindenképpen tükrözze az egyéniségedet. Ha pl. képtelen vagy rajta mosolyogni, akkor szerintem nem baj ha komoly, de akkor olyan átható komolyság legyen. Ilyen elgondolkodtató, hogy most valyon mire gondol.

Maga a kép szerintem legyen jó minőségű. Érdemes elmenni fotóshoz. De van aki ott nem tud feloldódni, ezért jobb ha egy barát fotózza le. És szerintem fontos, hogy mélyen nézz a kamerába.;)

15/L

2009. szept. 15. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha azt akarod, hogy az autódba, motorodba, házadba, pénzedbe, vagy valamelyik alkatrészedbe szeressenek bele - akkor tedd ki azt a képen.

Ha netán azt szeretnéd, hogy az keressen, akinek TE tetszel - akkor normális képet tegyél ki.

2009. szept. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!