Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitcsináljak h leessen neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak h leessen neki?

Figyelt kérdés
van egy srác egy suliba járunkés nyár elején felvett msn re és mindig dumálunk!amiket ir azok alapján bejövök neki aggy legalábbis zsimpinek tart:D! tudom h kivel msnezek de ő nemismer megélőben mert suliban töbször elment melletem és nemismert meg.de egyik nap odamnetem hozzá és mondtam h velem szokot msnezni és akk mondta h már felismer sza már szünetekben odamehetek hozzá és tok vele bezsélgetni.amikor beszélgetek vele rendesen akk hogy tudassam vele h nekiis leesen h bejön nekem?
2009. szept. 12. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy nem-e szeretne suli után találkozni veled. Hogy ne csak szünetekbe meg msnen beszélgessetek.
2009. szept. 12. 18:27
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt már őis kérdezte tölem:D csak lemondta:S mert behivták dolgozni ez még nyáron vt:S a talit lehet randinak venni?
2009. szept. 12. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj, de ez a srác elég gyökér lehet...

Felvesz msn-en, az alapján amiket ír úgy érzed, hogy tetszel neki (tehát tudja, hogy hogyan nézel ki), erre élőben úgy tesz, mintha nem ismerne meg...és ezt még be is vallotta. Durva! XD

2009. szept. 12. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:
nbem azt kértem hmennyire gyökérXD
2009. szept. 12. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ha már bezsélgettetek és zsimpinek tart akkor szerintem menj oda hozzá szünetbe és beszéld meg vele, aztán csak leesik neki:D
2009. szept. 12. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

mi ez hogy zsimpi?

FOGJÁTOK MÁR FEL HOGY MAGYAROK VAGYUNK!

A legjobban az " otthol vagyok " -tól tudnék ütni, de igen erőseket! :@

takarodjatok szlovákiába

2009. szept. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!