Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a nő és a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nő és a férfi végzettsége közti különbségek mennyiben befolyásolnak egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Különösen akkor, amikor a férfinek alacsonyabb a végzettsége a nőéénél (pl. férfi érettségi, nő meg mondjuk 2 diploma)?

#nő és férfi végzettség #nő végzettség #férfi végzettség #párkapcsolat végzettség
2013. márc. 4. 17:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És mi van a szülők, család hozzáállásával? Én biztos lelőném anyámmat, ha nem tetszene neki.
2013. márc. 4. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
A szülő szereti a gyerekét és ebbe beletartozik, hogy elfogadja a választását is.
2013. márc. 5. 08:03
 13/19 anonim ***** válasza:

2,4 Ez nagy:D

Szerintem sokaknál befolyásolja, főleg azoknál, akik igazából nem szeretik a párjukat, csak úgy tartják maguk mellett, mit egy háziállatot.

2013. márc. 5. 09:37
 14/19 anonim ***** válasza:

"És mi van a szülők, család hozzáállásával? Én biztos lelőném anyámmat, ha nem tetszene neki."

Ezért a kijelentésedért egy dupla nulla embernem tartalak.

Milyen családról beszélsz, ha képes lennél szétlőni , még ha csak szóban is?

És igen is befolyásoló tényező a műveltségbeli különbség a két fél között. Sokszor jött szóba itt ez a kérdés. Mindig csak a kivételeket hozták fel példának. Kivételeket én is ismerek. Azt is elismerem, hogy diplomával is lehet valaki tahó. ez nem műveltségbeli különbség, hanem viselkedésbeli. Vannak szakmunkások is, akik képezik magokat autodidakta módon, és lehet, hogy műveltebbek lesznek, mint sok diplomás. Ezek mind csak a kivételek.

Szélsőségek mindig vannak. de miért van az, hogy a képzettebb emberek zöme hasonló képzettségűvel tart fenn kapcsolatot, Mert azonos az érdeklődési körük, azonos a baráti körük, és ilyen körökben mozognak. Durva leszek! Miért nem megy egy orvos például feleségül egy munka nélküli cigány emberhez? Ezen gondolkodj el, és ne a kivételeken lovagoljon senki, mert az félre visz mindenkit. Ilyen helyzetben idővel csak nő a különbség két ember között.

2013. márc. 5. 11:17
 15/19 anonim ***** válasza:

#14:

Szerintem nem kivételek ezek. Ilyen nagyon sok van. A középfokú-felsőfokú végzettség kapcsolatokon belül gyakori (saját ismeretségi kör alapján) és ez még nem okozott problémát azoknál a pároknál, akiknél ilyet láttam.

"Miért nem megy egy orvos például feleségül egy munka nélküli cigány emberhez?"

Mert ez meg szélsőség! Ez sokkal kisarkítottabb példa, mint egy érettségi-diploma különbség, amiről itt beszéltünk.

Egyébként van egy csomó orvos ismerősöm, barátom, akiknek nem orvos párja van, de akad olyan is akinek még csak nem is diplomás.

2013. márc. 5. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:

11:17-es! Édesanyám legszivesebben művelt, jól szituált, nem dohányzó, nem ivó, otthonülő átlagos, rizikó 0 embert szeretne mellém. Ha valahol kilóg a lóláb, akkor önkívületben ordibál. Csak hogy lásd milyen.

Az orvos és a cigány is egy szélsőség nem de?

2013. márc. 5. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:

De igen, belátom, hogy szélsőség!

De az egész kérdés szélsőség.

Ma már egy sima érettségi és egy diploma között akkora a különbség, mint egy régebbi általános és a diplomás között.

Egy érettségivel szinte sehova nem tudsz elhelyezkedni, de egy jó szakmával igen. És továbbra is fenntartom a véleményem, hogy egy diplomás és nem diplomás közötti hosszú és jó kapcsolat az szélsőség! Van, de szélsőség.

2013. márc. 6. 11:34
 18/19 anonim ***** válasza:

#17: A véleményed fenntarthatod, de az ismeretségi körömben legalább 50% a párok esetében az ilyen. Az szerintem nem ritkaság ... és nem hiszem, hogy különleges lenne az ismeretségi köröm, tök átlag, családos, középosztály béli társaság, kb. 40 év körül, +-5-7 év.

Viszont sem érettségivel, sem diplomával nem tudsz elhelyezkedni :-P Jó szakmával és gyakorlattal lehet munkát találni ...

2013. márc. 6. 11:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Ott a pont #18! :D Az utolsó mondatod ütött.
2013. márc. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!