Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másik fiú felé húz a szívem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik fiú felé húz a szívem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van barátom már 1 éve de a kapcsolatunk kezd halványulni, főleg nálam, nagyon szeretem nem arról van szó csak már nem annyira, nem szerelemből.. az már telljesen elmúlt.

Van egy haverja, de annyira nem jóbarátok és sokat vagyok azzal a fiuval, egyre többet és kezd alakulni kötünk valami tetszem neki és ő is nekem, (nagyon!) volt már róla szó hogy ha esetleg nem lenne a barátom akkor lehetne e valami de aztmondta hogy ő nagyon szeretne velem lenni de nmivel a barátom a haverja, nem cseszne ki vele..ugyhogy sajnos neki is nehéz de nem lehetne semmi.. én viszont annyira erős érzelmeket kezdtem el mostanában érezni iránta hogy nemtudom mit tegyek, képes lennék miatta eldobni az egyéves kapcsolatomat de félek nem lenne belőle semmi.. mit tegyek? belé vagyok szerelmes.. :(

2009. szept. 12. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

korotok?

másrészt sztem maradj a párod mellett, hagyd a másikat...

2009. szept. 12. 14:09
 2/7 A kérdező kommentje:
18 vagyok a barátom és a haverja 19
2009. szept. 12. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Szedd össze az érzéseidet, és döntsél. HA tényleg annyira komolynak érzed, akkor ELŐSZÖR búcsúzz el a barátodtól, és utána keresd meg a haverját. De ez szinte biztos, hogy kudarc lesz... lehet, hogy ő nem erre a helyzetre készült (lehet, hogy így már nem fogsz annyira tetszeni neki).

Ha a barátodat szereted, akkor MARADJ MELLETTE (próbáld meg feléleszteni a kapcsolatotokat), a haverjával pedig lehetőség szerint ne is találkozz!

2009. szept. 12. 15:02
 4/7 kolosszus22 ***** válasza:

Hülyeség amiket az előzőek írtak, lehet, hogy a másik srác lenne az igazi, vagy vele lehetnétek boldogabbak. Erre legjobb példa szüleim, valamikor anyám faterom legjobb barátjával volt együtt, de apám miatt szétmentek, most pedig 26 éve boldog házasok. Ha úgy érzed egy új emberrel boldogabb lennél akkor tedd meg, értelmetlen a régihez ragaszkodni ha az nem működik.Keresni kell a legmegfelelőbbet.

22/F

2009. szept. 12. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:

és mit tegyek akkor ha eldobom a mostani barátom és próbálok összejönni a haverjával de nem fog menni mert ő meg nem akar rosszba lenni ezmiatt a barátommal.

nagyon szeretne velem lenni mondta is már nekem hogy nagyon szeret de mégsem tenne ilyet a haverjával.. hogy tudnám rávenni hogy menjen bele?

2009. szept. 12. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha az előzővel MÁR szakítottál, és erről az új is tud, akkor nem követ el semmi elítélendőt, ha jár veled.

Ha mégsem akar, akkor elvesztetted mindkettőt. Ez van...

Az előzőnek: olvasd el pontosan, mit írtam.

2009. szept. 12. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:
meg csak 18 vagy,lesz meg 1000 hapsid.leptesd le csavokamat,aztan keress 1 masikat.
2009. szept. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!