Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül pukiztam a barátom előtt este. Ilyenkor mit gondoltok fiúk?
Figyelt kérdés
este volt mikor aludtunk, nem biztos hogy hallotta, de lehet igen. nem említette másnap. az a baj hogy én elaludtam és előtte éreztem hogy kell de visszatartottam és gondolom mikor elaludtam akkor jött ki, én meg erre felébredtem. direkt figyelek ilyenkor hogy ne egyek semmi olyat, azt hiszem ittam két korty dús vizet. csak hát ő ezt nem tudja hogy nem direkt volt..ez olyan rossz érzés. pár hónapja vagyunk együtt2013. márc. 4. 16:22
11/15 A kérdező kommentje:
olyan jó lenne :D nem kéne pukizni és kakilni sem :D
2013. márc. 4. 19:08
12/15 anonim válasza:
én nem tudnék többé nőként tekinteni rád
13/15 anonim válasza:
Azt hogy nem helyeztek megfelelő hangsúlyt az anális szexre.
14/15 anonim válasza:
Hm, a nők is emberek, nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni.
15/15 anonim válasza:
Az első kapcsolatom 2 éve alatt egyszer nem mertem pukizni a barátom előtt, de utána megfogadtam, hogy a következő srácnál nem így lesz. Mostani barátom pl. az első randin panaszkodott hogy fáj a hasa, én meg hirtelen ötletként mosolygva megkérdeztem hogy "kaki lesz?" először ledöbbent, aztán elröhögte magát és azt mondta hogy "amúgy igen:D" azóta mi mindig megbeszéljük a kaksi-puki dolgokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!