Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet barátom?

Figyelt kérdés
Anyámék azt mondták, hogy nem lehet barátom 18 éves koromig (16 vok) és szerelmes...AZ is megvolt. Olyan elven élnek szüleim h. "csak azzal feküdj le aki a férjed lesz" és h. ehez még "kicsi vok" sztem ez visszamaradott, primitív gondolkozás. Mit csináljak? Próbáltam beszélni velük,de leugatták a fejem. Van vmi ötletetek?
2009. szept. 12. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Utolsónak van igaza.

Mellesleg ezeket a szavakat már jó lenne elfelejteni, hogy "visszamaradott" meg "primitív" meg "prűd" meg ilyen hülyeségek.

Még mindig jobb mint a dzsipsziknél. Menj ki közéjük egy hétre - na az a primitív, nem az, ha valaki félti a rokonát.

Szóval ennyire vagy nagylány te is - semennyire.

2010. ápr. 24. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Úristen, 14-16 évesek írkálnak, h ők már ekkor meg ekkor elvesztették, és csodálkoznak, h a szülők szigorúak velük. Az addig oké, h természetes, h a mai világban nem akkor történik az első szexuális élmény, mikor összeházasodnak, de azért pl. általános iskolásoknak szerintem inkább barátkozni és tanulni kéne. Az, h nem lehet barátod 18 éves korod előtt eléggé konzervatív, de ha akarsz, úgy is lesz.
2010. ápr. 25. 09:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 21:18-as!

Ez egy elég régi kérdés...(2009.09.12-én írtam ki) sajnos tényleg van igazság abban, amit írtál.

Elmesélem a történetem, hogy mindenki okulhasson belőle és ne kövesse el ezt a hibát!

Szóval a kérdésben az is benne van, hogy már "AZ is volt" szóval elvesztettem vele...igen de kb. utánna 2 hétre szakítottunk. Miért? Mert hiába mondtam el anyáméknak...nem engedték még 1-2 pofon is elcsattant. Nem érdekelt és a barátom hiába szeretett azt akarta, hogy nekem ne legyen rossz, így megszakított velem minden kapcsolatot. Ez kb. 7 hónapja történt...és soha egyetlen pillanatra sem tudtam elfelejteni...életem legnagyobb és egyben legcsodásabb hibájának tekintem az esetet.

Azóta már van új barátnője...és a csaj mesélte egyik ismerősömnek, hogy még álmában is az én nevemet suttogra...szóval kinek mit jelent a szerelem ez számomra az.

Remélem tanultatok belőle fiatalok és szülők!

2010. ápr. 25. 09:37
 14/15 A kérdező kommentje:
09:31! Ez a kérdés már több mint 7 hónapja fent van szóval már lassan 17 vagyok...és nem értem, hogy miért meglepő, ha valaki 16 évesen elveszti...
2010. ápr. 25. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:

hú az szívás de látszik amúgy....ahogy írtál látszik, hogy milyen szigorúak a szüleid, ez tipikus, mintha írásban élnéd ki magad, ott nem szólnak rád, persze ez tudatalatti dolog de ezek a röviditések, az értelmetlen mondatrészek, ebből minden kiderül. amúgy sajnállak az én szüleimnek nincs ezzel bajuk. Bár nekem 2apám van de őket nem zavarja.

15/L

2014. aug. 21. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!