Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem bejönnek a husi fiúk, egyedül vagyok vele?
Nekem nem. Lehet, hogy azért, mert a volt barátomtól egyenesen menekültem, nem kifejezetten azért, mert olyan alkat volt, de azóta is taszít, ha rágondolok a pocakjára, arra, hogy folyton összedörzsölődtek belül a combjai, mindig kiverte a verejték.. vááá nekem a husi fiúkról sajnos csak ez jut eszembe. :S
21/N
nekem is bejönnek a husi fiúk :)
Azok legalább "biztonságosabb" érzést keltenek egy nőben, jobban mint a csontikák :) 22/L
hát nagyon úgy tűnik, nem vagy vele egyedül. =) de egyébként, nekem NAGYON nem jönnek be. sem a nagyon izmos, sem a kövér srácok. régebben mindig mondogatták is hogy nálam mindig csak a modell alkatú srácok a befutók, erre a mostani barátom pont egy modell is lett.^^ hát ez van. nekem így jó, mert azt szeretem ha olyan kb egyformák vagyunk, szóval nem túl sokkal magasabb és nem is sokkal nagyobb darab nálam a barátom.
20/L
En regebb model is voltam, csak hobby, nem akartam karriert belole. Viszont tartottam mindig az alakom.
Megis egyszer megtetszett egy srac aki nem a tipikus szep fiu v model srac volt. Vagyis az arca aranyos volt, de nem a kigyurt, hanem ducibb. Es nekem teljesen bejott, mert tetszett a stilusa is, meg ami bent volt. Szoval ha tetszik a srac ne aggodj;) az szamit h neked jojjon be, nem a mas velemenye.
00:02: Sajna nekem is ezek, személyes tapasztalat, ezért fogytam le.
20/F
kedvenc testrész a páromon a pocakja...imádom...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!