Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja hogy a haverjai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja hogy a haverjai előtt így mutatkozzak?

Figyelt kérdés
Szaunazni voltunk 2 barátjával meg mi és előtte folyamatosan azt mondogatta hogy ne legyen rajtam semmi ruha mikor benn vagyunk. Miért akarta volna hogy mindkét haverja meztelenül lásson? Ők már családos emberek. Én 26 ő 40
2013. márc. 2. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom dicsekedni akart veled. De attól még fúúúj:/
2013. márc. 2. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Komáááááááám egy 40 éves férfival flangálsz?

Fogalmam sincs,ezt csak ő tudhatja.Kérdezd meg tőle,ha ilyet kért biztos van válasza is.

Jó legyél!

2013. márc. 2. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megakarja mutatni milyen friss lyukat dönget.
2013. márc. 2. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
A rendes szauna bizony pucéron történik. Ugy normális. Ha valaki elött nem akarsz ugy megjelenni, azzal ne szaunázz együtt! A ruhás szauna olyan magyar, álszemérmes baromság.
2013. márc. 2. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi am, lehet h én vagyok perverz, de az első gondolatom az volt, h lehet h be szeretné vonni a haverjait is a szexuális együttlétetekbe.

18/L

2013. márc. 2. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!