Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem nála?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátommal egy hete. Borzasztóan hiányzik. Ezelőtt kértem egy kis idő szünetet, de aztán rájöttem, hogy ő az életem és újrakezdtük. Ez a szaíktás egy ostoba, meggondolatlan döntés volt, nem is gondoltam komolyan, de ő úgy látszik igen. Én nem ezt akartam:( Hagyjam őt? Vagy van még esélyem?
2009. szept. 11. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szereted, és nincs jelenleg barátnője, akkor kérdezd meg, a puding próbája az evés.

Sok sikert! :)

2009. szept. 11. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy van nála esélyed de az is biztos hogy ha nagyon szeretett akkor most nem fog.

Nem lehet valakivel azt csinálni hogy nem is szeretlek annyira időt kérek...áhh szakítunk...figyu mégis szeretlek járjunk....áh tévedtem szakítsunk....

Nem bántani akarlak, csak szemléltetni hogy a srác már azt se tudja hogy hogyan viszonyulhasson hozzád.

Ha akarod meg kell mutatnod neki hogy szereted és kész...ha pedig ennyire nem vagy biztos abban hogy szereted - csak mikor elveszíted - akkor rendezd előbb magadban...pl mi lesz akkor ha együtt vagytok újra...miért történt a szakítás...25F

2009. szept. 11. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked kell tenni ezért a kapcsolatért! Tégy érte és lehet bármi is belőle. Meg kell újítanotok a kapcsolatotokat. Ha sikerül minden rendbe jöhet.
2009. szept. 11. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sokat segítettetek!:)
2009. szept. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!