Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a szüleimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy az igaz szerelemben nem számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ki hány éves? Csak igy lehet válaszolni.
2013. márc. 2. 17:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Basszus, ha felteszel egy kérdést, akkor illik megadni olyan alapvető adatokat mint pl: te a fiú vagy, vagy a lány? Melyikőtök az idősebb és mennyivel?
2013. márc. 2. 17:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez attól függ hány évesek vagytok.

Nem mindegy...ha te mondjuk 25 vagy ő meg 35 akkor nem gáz,de ha 15 vagy ő pedig 25 az már igen....

2013. márc. 2. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:

egyértelmű. te vagy a 14, talán 15 éves lány, ő meg a 24-25 éves fiú. tényleg azt hiszed, hogy szerelmes beléd?:D:D:D:D

az egy pedofil csicska, egy nyomorult, akinek nem jut a saját korosztályából. apád helyében kezét-lábát szegném

2013. márc. 2. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
18 felett már lehet esélye a dolognak,de még akkor sem annyira,nekem 20 évesen 2 hétig volt egy 30 éves barátom,nem egyeztek az elképzeléseink,vágyaink,Ő már családot akart,én főiskolás voltam,18 alatt meg már sztem az 5 év korkülönbség is sok,és a legtöbb esetben a fiú csak kihasználja a naiv kamaszlányt,gondolj bele férfinek egy gyerek tetszik? legyünk őszintén azért egy 14-16 éves nagyon is gyerek,sőt sok 17-18 éves is
2013. márc. 2. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne akarj semmit megértetni a szüleiddel, normális esetben sokkal okosabbak és tapsztaltabbak nálad. A korkülönbség meg nagyban függ attól hogy hány éves vagy te és hány éves az illető. A fiatalokat könnyű kihasználni ls sokan szemérmetlenül megteszik, szerinted ha őszitén odaállnának hogy csak dugni akarok sikerük lenne? Szerintem se, úgyhogy marad a hazudozás, ezzel nem azt mondom hogy téged feltétlen kihasználnak csak azt hogy akkor is szerelmet vallana ha nem akarna mást a dugáson kívül. Legyél körültekintő és használd az eszeda szüleidre meg ha nem is kell hllgatni azért fontold meg amit mondanak, ők tuti nem kib@szni akarnak veled.
2013. márc. 2. 19:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és 17 éves, ő pedig 27.
2013. márc. 2. 21:20
 18/21 anonim ***** válasza:
És veletek, hogy lehetne megértetni, hogy a saját korosztályotokból keressetek valakit?
2013. márc. 3. 01:41
 19/21 anonim ***** válasza:
SOK!!!!
2013. márc. 3. 02:06
 20/21 anonim ***** válasza:

nagyon sok a korkülönbség esetedben... a szüleid csak féltenek. hidd el, nem akrnak rosszat.

és te honnan tudod, h mi az igaz szerelem?

2013. márc. 3. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!