Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzem hogy hanyagol?!
Figyelt kérdés
8 hónaposok leszünk holnap a barátommal úgy volt h én megyek nálluk mert neki nincs pénze most.Persze nekem sincs de megspóroltam annyit elmennyek hozzá.. amúgy kolisok vagyunk és 4óra az út vonattal.De nem tudok menni mert most nem engednek mondtam neki telefonba mert hamarabb hazajöttem mint ő és mondtam h igy milesz h ünnepeljük meg és mondta h sehogy.. majd találkozunk vasárnap.. mostanába alig tlálkozunk hiába kolisok vagyunk sokáig van gyakolaton és a koliba is vannak dolgai amiket ő csinál..úgy érzem alig vagyunk együtt suliba se tud feljönni gyaksziról egész nap 2 órára látjuk egymást este akkor se nyugodtan ketten ..olyan rosz most megvagyok sértődve h nemjön mikor mondta elköszöntem és normálisan leraktam a telót meg sem vártam h elköszönjön,nem tudom mit csináljak.. mindig mondom nem is szeret stb.. de mondha h szeret meg ienek..de nah segítsetek mit csin..:(((((2009. szept. 11. 13:21
1/4 anonim válasza:
én is ugyanebben a helyzetben vagyok,kicsit megsértődtem én is rá,mert sok a dolga a suliban is és dolgozik is.Szerintem azt tudod csinálni,hogy fogadd el,hogy amig suliba jártok nem mindig ér rá.Beszélgessetek telefonon,ha meg nem tudtok rá pénzt venni akkor,..hát eseteg net,msnen?NEm tudom mi nem vagyunk kolisok.De szerintem ha kicsit féltékenykedsz,az nem baj,de ne vidd tlzásba mert szétfogtok menni akkor,meg veszekedni fogtok.Miért pont koliba mentetek?Igy elég nehéz kapcsolatban lenni...:S
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok féltékeny egyáltalán.......... miért lennék? nálam csak szarabbat találhat.. tudom mit akar neki pont én vagyok az a nő akit ő akart,csak felkaptam a vizet h nemjön nálunk 8 hónaposan de akkor nem érdekel nemjön oszt mehet amerre lát.......
2009. szept. 11. 14:07
3/4 anonim válasza:
Hat te semmit sem tudsz csinalni.Majd esetleg a baratod kiengesztel.
Egy tanacsot viszont tudok adni.Ne fogd ennyire kemenyen ezt a fiut:)
4/4 A kérdező kommentje:
mivan veled te ... szeted miért koliba mentünk ?????? :D mivel már ő jópár éve ott van én meg most leszek 2 éve mivel tanulok.. sok az ész...látom haha
2009. okt. 9. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!