Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is van ugy hogy hetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is van ugy hogy hetek óta nem kívánjátok a sexet? Kezdek magamon aggódni!

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
van, jaja, énmost megvagyok fázva, utálok mindent és mindenkit, és a szexet sem kívánom :D
2009. szept. 11. 12:45
 2/8 A kérdező kommentje:
pedig a párom nagyon is figyel rá hogy elöször nekem legyen jó csak aztán következik ö!
2009. szept. 11. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Szedsz fogamzasgatlot? Mert ha igen akkor valoszinuleg attol van.
2009. szept. 11. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
nem szedek de mást igen-terhesség megtartáshoz(4missed ab.)pajzsmirigyhormont-folsavat-thrombo ass-jodtabletta!!!lehet ez az oka?
2009. szept. 11. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor most is babát vársz? Mert simán lehet a terhességi hormonoktól... Mióta babás vagyok, nekem sincs kedvem hozzá...
2009. szept. 11. 14:23
 6/8 A kérdező kommentje:
nem várok babát de lehet hogy a félelem miatt hogy ha szexelek esetleg mi lesz megint ha terhes leszek.....lehet ez a gond?
2009. szept. 11. 15:32
 7/8 anonim válasza:

igen! Engem megcsalt a párom, és azóta csak nagy ritkán van kedvem sexelni. Úgy érzem hogy a sex a megrontója mindennek. Imádtam csinálni, napi többször is, de inkább lemondok róla, mintsemhogy a parárom és egy idegen férfiszerszám képe ugorjon be a szemem elé.

De kedves sportos lányok jelentkezését szívesen várom, ha úgy gondolják, hogy egy jóképű, sportos pasit meg tudna gyógyítani! :)

2009. szept. 11. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen szeretnétek babát, és azért szedsz terhességet megtartani segítő gyógyszereket? Mégis attól tartasz, talán azért nem kívánod a párod, mert félsz, hogy megint teherbe esel? Jól értem? Ha így van, szerintem először a feszültséget kéne oldani valahogy, meg a (teljesen megérthető) félelmet attól, hogy megint valami baj lesz... Ehhez esetleg kérheted egy tapasztalt természetgyógyász segítségét... Lehet, más azt mondaná, pszichológusét, én személy szerint nem hiszek bennük. Vannak jó homeopátiás orvosok is! Ha nagyon aggódsz, ajánlom figyelmedbe a Sedatif PC homeopátiás "nyugtatót", vagy a Bach elsősegélycseppet.
2009. szept. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!