Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kelltsem fel a fiu figyelmet?
Figyelt kérdés
Régen tetszettunk egymásnak de lehet higy ez mar kicsit kihűlt szeretnem felkellteni a figyelmet ujra de ugy higy megis o tegye meg az első lépést ne en2013. febr. 28. 20:57
1/4 anonim válasza:
Úggy, hogy megtanulsz hejesen irrni.
2/4 A kérdező kommentje:
Telon vagyok bocsi -.-
2013. febr. 28. 21:43
3/4 anonim válasza:
Hát ha nem is akarsz ugy durván rá nyomulni akkor elősszor csak nézz rá párszor de minimum pár mpig hogy egyértelmű legyen vagy kérj tőle egy tollat esetleg hogy segítsen valamiben
4/4 anonim válasza:
első vagyok. én is telón vagyok, akk legalább olvasd el egyszer mielőtt kiposztolod... én is így tettem. A kérdésre válaszolva: felmelegítve csak a töltött káposzta jó (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!