Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarhat valaki kapcsolatot? Soroljátok fel az összes lehetséges okát?
Hát pl azért mert..
1. Akkor és azzal mész bulikba akivel és amikor csak akarsz.
2. Arra költöd a pénzed amire akarod. Nem fog senki cseszegetni h jaj de h.lye v h vettél egy új VGA-t a gépbe v táskát, cipőt..
Nem írtad h F v L vagy, azér írom így.
3. Nincsenek reggeli harcok a fürdő szobáért.
Lehet h ez viccesen hangzik de hidd el h büdösen menni reggel a melóba v elkésni az sem élvezet.
4. Azt eszel amit akarsz senkinek nem kell jó pofizni az ehetetlen kajáira is h mennyire bejön. Miközben a hányás kerülget. Ha gondolod rendelsz egy Pizza-t magadnak és csá.
5.A tv-t addig bámulod amíg neked jó és azt nézed ami neked szimpi.
6. Addig ülsz a gépnél amik te akarod.
7. Lefeküdni is azzal mehetsz akivel akarsz csak vigyázz ne h terhes legyen v elkapj v mi sz.rt.
Összegezve pedig szabadidődben azt csinálsz amit akarsz.
Senki nem fog számon kérni h mit csinálsz és hová mész.
Kb ezek a fontosabbak.
24 F
- valaki tökéletesen jól érzi magát egyedül, nincs lelki igénye társra
- úgy gondolja a karrier és a pénz helyettesítheti a szerelmet, és az összetartozást egy másik emberrel
- fél feladni a függetlenségét, vagy tart a csalódástól
- a családban azt látta, hogy a szülők rossz viszonyban vannak és ez rányomta a bélyegét a ő felfogására is
- sokszor belerúgtak már párkapcsolatban
- nincs önbizalma vagy a környezet negatív véleménye miatt, vagy alapból
- úgy érzi, még nem áll készen lelkileg arra, hogy kötődjön valakihez
10-es én is így vagyok ezzel,minden amit leírtál rohadt idegesítő. Minden nap telefonálgatnak,vagy találkozni akarnak,miközben nekem más elfoglaltságom van.Ezen besértődnek,megy a hiszti.Jön a "miért nem akarod hogy találkozzunk,valami baj van,mondd el légyszi."
Én mindig ilyen huh de nagyon romantikus pasikba futok bele.
Nem kell mindig a nyalakodás,a hülye beszédstílus(mintha egy kisbabához beszélne),nem vagyunk házasok.
Nálam ez válook.
- én pl azért éreztem korábban mert önbizalom hiányos voltam...
- úgy éreztem még nem állok készen rá, nem vagyok elég érett
- és sajnos amíg itthon élek nincs lehetőségem azt tenni amit szeretnék, mert mindenbe beleszólnak
- féltem a csalódástól, és hogy kihasználnak
- szeretek néha egyedül lenni, úgy is feltalálom magam és nem jó ha valaki folyton a nyakadon lóg, és nem veszi észre, hogy már jobb lenne, ha hazamenne
- úgy éreztem először magamat kell megvalósítanom, önálló emberként boldognak lenni és nem mástól tenni függővé a boldogságot és hogy értékes emberi lény vagyok-e?
-de viszont hiányzott is egy társ néha, és ez látszott rajtam és ezzel elüldöztem a potenciális jelölteket... ezért inkább nem is akartam semmit egy idő után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!