Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden nap szoktatok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap szoktatok a párotokkal beszélni?

Figyelt kérdés
Ha nem találkoztok naponta, akkor attól még telefonon, sms-ben pl minden nap beszéltek? Vagy van hogy kimaradnak napok?
2013. febr. 28. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan napok amikor nem beszélünk de max 1 nap szokott kimaradni, főleg ha sok munkánk van!
2013. febr. 28. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában minden nap beszélünk, és inkább este, de előfordul, hogy délelőtt is egy picit, attól függ, hogy van időnk.
2013. febr. 28. 19:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. febr. 28. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Én napi rendszerességgel beszélek a barátommal,nem bírnék ki egy nap kimaradást.Nagyon hiányzik ugyanis,kötődöm Hozzá,és mindig megtalálom a módját,hogy beszélni tudjunk.
2013. febr. 28. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem telik el nap, hogy ne beszélnénk. Kevés olyan nap van, amikor nem találkozunk, de olyankor órákat beszélünk facebook-on, vagy ha a páromnak munka miatt nincs ideje netezni akkor telefonon beszélünk. Sms-t este szoktunk egymásnak írni. Exemmel volt olyan, hogy akár 3-4 napig nem is keresett ha külön voltunk, ha meg én kerestem kb. 2 szót alig szólt, szakítottam is vele, mert szerintem ez nem normális.
2013. febr. 28. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ha nem tudunk talalkozni,akkor is ir,akar szmajli nelkul, csak megkerdezi jol vagyok e. ez jól esik,hogy foglalkozik mindig velem:)

de igyekszünk naponta talalkozni,mert nagyon kozel lakunk egymáshoz.

de ha talalkozunk,meg van hogy aznap is szkajpolunk,vagy csetelunk.

nagyon ragaszkodo, de ezt imádom.

2013. febr. 28. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
# 5/6-os válaszoló:Gondolom,úgy érezted,nem érdekled annyira.Ismerős érzés sajnos.Ennyivel én sem szívesen érem be,nagyon tud fájni,ha a másik érdektelen.Nem szeretett Téged,ugye?Biztosan ez volt a baj.
2013. febr. 28. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretett, ebben biztos vagyok, arra nem adott lehetőséget, hogy személyesen szakítsak vele, mert minden napra volt valami programja, úgyhogy végül kénytelen voltam sms-ben szakítani, amire kb. 1 hétre rá válaszolt, hogy jaj ne szakítsak már vele meg ilyenek. Valami nem stimmelt nála, szerencsére időben észrevettem.

A jelenlegi páromnál jobbat nem is kívánhatnék :$

2013. febr. 28. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Maximum egy-egy nap marad ki, de azért majdnem minden nap beszélünk, plusz heti 3-4 napot együtt töltünk.
2013. febr. 28. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Mitöbb, telefonálni egyátalán nem szeretek vele. Inkább vagyok vele egy napot, és azt végigbeszélem, mintsem minden nap beszámoljak neki mindenről telefonon keresztül. Számomra ez egyfajta különleges jelleget ad azon alkalomnak, amikor látjuk egymást, ráadásul így sokkal bensőségesebb a dolog. Bár van olyan hét, mikor sóvárgok az iránt, hogy beszéljek vele, ezért felhívom telefonon, hogy mi a helyzet. De ez a ritkábbik eset.
2018. jan. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!