Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akit szeretek, egy idióta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit szeretek, egy idióta. Van megoldás?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, mit csináljak. 9 évig voltam együtt az egykori párommal, nekem ő volt az első, és azóta is azt érzem, hogy az igazi. Bár elég elcseszett egy igazi. A kapcsolatunk utolsó évében picit eltávolodtunk, sokat dolgoztam, nem volt annyi időnk egymásra. Végül úgy döntött, hogy szakít velem, mert szerelmes lett valakibe. Pár hétig tartott csak a kapcsolat, utána visszajött, és elmondta, hogy csak velem volt boldog, bocsássak meg, kezdjük újra. Nem mondtam nemet, csak azt, hogy bizonyítsa be, hogy tényleg fontos vagyok neki, és adjon időt mindkettőnknek. Magasról tett előtte arra, mennyire fájt nekem ez az egész. Elkezdtünk újra találkozni, de óvatos voltam... Idővel kiderült, hogy eközben csajozgatott, mondván, neki azok semmit nem jelentettek. De ha nekem igen, neki meg nem, akkor nem tudom, mért kellett. Elegem lett az egészből. Ezután nem találkoztunk, én kezdtem beleszeretni valaki másba, de amint ezt megtudta, visszajött, és ment a régi nóta, hogy mennyire szeret, én vagyok az igazi, stb. Sokáig őrlődtem, de rájöttem, hogy csak őt tudom igazán szeretni, akartam adni még egy esélyt, erre neki lett egy új barátnője. Végignéztem szépen, hogy válik köztük komolyabbá minden. Ennek lassan másfél éve. Még mindig együtt van a lánnyal, de nem enged el. Bármi változást próbálok létrehozni az életemben, jön, és megakadályozza. Pánikba esik, ha van valakim, ha elköltözöm, ha nem tudja, hogy mi van velem. És igyekszik mindenáron megakadályozni mindent, közben ő vígan éli az életét, és rendszeresen elmeséli, hogy komolyodik köztük. Én nem bírom, jártam pszichológushoz is, és ez az állandó feszültség és szomorúság már fizikai betegségek formájában is előjön egy ideje. Pontosan tudom, mit kellene tennem, azt, hogy mekkora idióta ő is, meg én is, és rég el kellett volna küldenem a fenébe. De nem bírom nélküle, olyan, mint valami drog. Sokszor megpróbáltam, de olyan volt, mintha egyenesen szíven lőttem volna magam. Sokkal rosszabb még ennél a hosszú agóniánál is. Lassan 30 vagyok, egy évtizedet már elvett az életemből, és nem tartok sehol. Fogalmam sincs, mit csináljak.
2013. febr. 28. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Töröld ki az életedből ha így haladsz magadat teszed tönkre. Lépj tovább fájni fog de magadért kell megtenned.
2013. febr. 28. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsd meg vele a kapcsolatod, véglegesen!
2013. febr. 28. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zárod le magadban, akkor ez van. Döntsd már el végre mit akarsz. Ezt a vacillálást őt is látja rajtad, látja ki tud akasztani. Döntsd el és lépjél. Évek óta szar így az életed, lehetett volna valakid, de nem. Vele voltál csajozott. Csak megkérdezem, ha Te is tudod és szarul esik, miért nem hagyod az egészet? Már orvosnál is voltál, tényleg Neked kell dönteni, ezt más nem tudja megtenni. N
2013. febr. 28. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, olyan, mint a drog, ezért azt is kell csinálnod, mint, amit a drogosok tesznek leszokáskor. "Elvonó" kell neked. :D

Az elvonási tünetekbe nem halsz bele, tehát ez az elvonókúra minél rövidebb ideig tartson, minél előbb meg kell szabadulnod ettől a pasitól! Szerintem ez már nem is igazán szerelem, hanem érzelmi függés, megszokás...stb. Az pedig egyenesen undorító, hogy ő hatalommal akar rendelkezni a te életed fölött. Mégis hogy jön ahhoz, hogy bármit is megakadályozzon?! Állj a sarkadra, és legyél önálló, erős NŐ anélkül is, hogy lenne melletted egy férfi!

2013. febr. 28. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mért nem tudom lezárni. Vele akarok lenni, szeretném, hogy minden úgy legyen, ahogy nyolc évig volt, az utolsót leszámítva nagyon szép volt. Eljegyeztük egymást, együtt éltünk. Máig ő az egyik legfontosabb ember az életemben, együtt nőttünk fel. Tudom, hogy ő is szeret a maga módján, mondjuk az igazi szeretetről fogalma sincs. Szerintem viszont az igazi szeretet türelmes, és képes áldozatokat hozni azért, amiben hisz. Mindig úgy gondoltam, a jó része olyan dolog, amiért érdemes küzdeni. Az a baj, hogy ezeket még mindig így gondolom, annak ellenére is, hogy tudom, taccsra vágom magam ezzel. Vagy tudom, hogy sok mindent elrontottam anno én is, és ezzel a mártíromsággal próbálom csökkenteni a bűntudatot. Nem tudom... Az a baj, hogy magamban nem zártam le. Volt, hogy 4-5 hónapig nem kommunikáltunk, de nem szűnt a fájdalom, csak erősödött.
2013. febr. 28. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon nehéz lehet, sose volt még ilyen hosszú kapcsolatom. De azt mondom, a késöbbi boldogságodért most legyél erös, és zárd le a dolgot. Muszály megtenned magadért. Bár, azt érzem,h te még szereted öt, de ha ö nem tudja mit akar, halott ügy. Csak szenvedést okoz.
2013. febr. 28. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Cirka 20 évig szerettem egy srácot, pedig már rég kilépett az életemből és igazán sosem szeretett. Aztán találkoztam valakivel, aki szeretett és akart engem annyira, hogy én is képes legyek újra szeretni és akarni valakit. Próbáld elfelejteni a régit és adj esélyt másnak, vagy vállald nyitott szemmel, hogy örökös sóvárgásban, magányban és boldogtalanságban élsz miatta, de akkor el is kell ezt fogadnod.
2013. febr. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!