Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 2 hete szakított velem, azt mondta már több mint 1 éve nem szeret, a féltékenységemmel kiöltem belőle minden szeretetet. Én viszont szeretem őt. Mit tehetnék?
"Itt meg mindenki egyből lehordta a kérdezőt, pedig semmit nem tudunk arról jogos vagy jogtalan cseszegetésről volt-e szó!"
Mi az, hogy jogos csesztetés? Mi ő, nevelő tiszt, akinek minden lépéről be kell számolni.
"Csomó kapcsolatban jelen van a féltékenység miért nem szakít mindenki ha gyanúsítgatják, ellenőrizgetik?? Mert egyesekben van annyi a másik iránt, hogy ezt megbeszélik és megoldják.."
Igen, mert az értelmes ember alpból nem féltékenykedik feleslegesen, hanem előtte megbeszéli a prbolémát és nem a másiktól várja el, hogy eltűrje a folyamatos rinyálást, hogy hol voltál már megint.
Ti nem vagytok normálisak? Miért jelentené a kapcsolat végén beleolvasni a beszélgetésébe? Jézusom!!
Én simán meg is mutatom neki ha megkér. De ha magától csinálja azért se akadnék ki. Örülnék, hogy érdeklem annyira, hogy utánajárjon a gyanús jeleknek. PONT. Aki ilyesmiért szakit aki ilyen könnyen ilyen kis dolgok miatt megválik attól akit szeret az megérdemli, hogy a végén egyedül maradjon.
Ha nekem van egy párom akivel teljesen az összhang akkor ott nincs helye titoknak, "magánbeszélgetéseknek"
Az mindig nagyon gyanús amikor a másik eltol a gépe elől, mert az az ő magánügye. Ilyen nincsen basszus... Az az én magánügyem, hogy milyen fazonra borotválom magam odalent. Nem az, hogy a párom féltékenykedik én meg ahelyett, hogy megnyugtatnám rárakok egy lapáttal, hogy bocs édes ide nincs belelátásod ez az én magánügyem. Na én ilyenkor gondolkodnék el a szakitáson. NINCS OLYAN MAGÁNÜGYEM AMIT NEM OSZTANÉK MEG A PÁROMMAL EGY KOMOLY TARTÓS KAPCSOLATBAN főleg ha látom, hogy féltékenységi rohamai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!