Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak, ha egy párkapcsolatban az egyik fél folyamatosan félrelép? (bővebben lenn)
Nagyon sokat gondolkodtam az utóbbi időben ezen, mivel a környezetemben van egy pár, amelynek a férfi tagja szeretőt tart. Már több, mint 7 éves kapcsolatról van szó. A férfi folyamatosan összejár egy másik hölggyel. Esetleg szeretheti a másik nőt? (Bár akkor nem értem, hogy miért nem hagyja el a párját, mert véleményem szerint, ha megcsalásra kerül a sor, akkor már nincs szerelem)
Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban, mert én kicsit felháborítónak tartom, és a két nőt rettenetesen sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hozta őket...
nem bír a farkával
nem kapja meg otthon azt, amit a másik megad neki
Szia!
Az én környezetemben is van egy ilyen pár, csak ők 10 éve vannak együtt, és a férfi 3 éve tartja a szeretőt.
Ismerem a férfit, és a szerető nőt is. A szerető nő tudja, hogy a férfinak van párja. Ez közöttük egyetlen "futó kalandnak" indult, de szerelem lett belőle. A szerető nő részéről legalábbis biztosan. Nagyon szereti azt a férfit. Nagyon sokat beszélgetünk erről, sokszor kérdezem a nőtől, hogy miért csinálja ezt, és nagyon sokszor sírva mondja el, hogy értsem már meg hogy mennyire szereti, és hogy az életét oda adná ezért a férfiért. Számtalanszor megkérdeztem már azt is, hogy a férfi miért nem hagyja el a párját? Hiszen ahogy mondtad, ha megcsalásra kerül a sor, akkor az már nem szerelem. Erre mindig az a válasz, hogy a férfi azt mondja, hogy mindkét nőbe szerelmes, és egyszerűen nem tud közöttük választani. Mind a kettőt egyformán szereti.
Az én véleményem erről az, hogy mindenképpen lépni kéne valamit, mert ez így tényleg senkinek nem jó. A szerető nő az idegösszeomlás határán van (félreértés ne essék, nem kell őt sem sajnálni, mert nem valami erkölcsös dolog amit művel), a férfi párját folyamatosan becsapják,megcsalják, a férfi meg két tűz között van, nem tud dönteni. Nem tudom meddig lesz ennek a kapcsolatnak jövője, de sokáig biztosan nem.
Egyszer úgyis kiderül az igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!