Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S! Van olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Van olyan, hogy egy pasi 10 éve van együtt egy nővel, nem szerelmes és NEM TUDJA mért van vele?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy már nem szerelmes a párjába, de nem érzi még úgy, hogy ott kellene hagynia. Nem tudja mért van vele.Szoktak veszekedni is néha. Már szinte nem is élnek szexuális életet.Mért nem tud továbblépni? Véleményeket kérnék!
2009. szept. 10. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

De az is lehet, hogy szereti a párját, akivel tíz éve együtt van (barátilag vagy emberileg mindenképp), és nem akarja megbántani. (pedig ha komolyak a szándékai veled, akkor ezt előbb-utóbb meg kell lépnie).

Mit csinálsz akkor ,ha egy szép nap azt mondja majd, bocsi, ennyi, vége? (komolyan kérdezem, és kíváncsi lennék a válaszodra) :)

2009. szept. 10. 22:14
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát ha eddig nem lett, akkor már nem is lesz :(
2009. szept. 10. 22:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem akarja kimondani, mert csomószor kértem, hogy mondja el, ha tudja, hogy nem fogja otthagyni a lányt. Annyira ismerem, mert nagyon jó barát is, hogy elmondaná, ha érezné. Kb 1-2 hét és megkérem, hogy gondolja át utoljára és ha nem kellek, így jártam. Nehéz, /rohadt nehéz/ de tovább kell lépnem. :(
2009. szept. 10. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tovább kell lépned, ha ő nem lép. Ezzel egyértelműen "elmond" mindent, ha továbbra is marad a langyos állóvízben. Az igazi szerelem perzselő, kapkodó, meggondolatlan, hihetetlen, és megőrül tőle az ember, és hülyeséget is csinál (pld. azonnal otthagyja a feleségét), de ha ezekből semmi sincs, akkor kihúny előbb-utóbb a kapcsolat. :( (Nekem a házasságom előtt volt hasonló... és kihúnyt).
2009. szept. 10. 22:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Kihúnyt :(...hát szomorú. De amit meg kell tenni, azt meg kell tenni. Addid fogok hinni a csodákban, amég azt nem mondja, hogy: kér még egy kis időt, vagy várjunk még egy kicsit ilyesmi... csak bánt, mert annyira jól megvagyunk :(. De ahogy te is írtad, nem érdemes húzni. Amúgy te mennyi idő alatt leszel szerelmes?
2009. szept. 10. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 év alatt lettem az. Nekem sokáig tartott. Barátságból lett szerelem. :) Aztán szerelemből újra barátság (a férjemmel). De jó így, elvagyunk. Gyerekünk is van, boldogok vagyunk így is! :) Sok sikert kívánok Nektek! (úgy látom, jól kezeled a dolgokat).
2009. szept. 10. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha a házasságom előtti kapcsolatra gondolsz, és úgy kérdezed, mennyi idő alatt lettem szerelmes.. hát, így utólag azt mondom, az nem volt szerelem. Jó volt, jó volt, jó rá visszagondolni, de mégsem volt szerelem.
2009. szept. 10. 22:37
 18/19 A kérdező kommentje:

22:35! Örülök, hogy ilyen jól megvagytok! :)

Köszönöm a vélményt stb., akkor ez nem hazugság, hogy van akinek sokkal több idő kell, hogy szerelmes legyen :). Talán sikerülni fog, ha nem akkor minek küszködjek. :)

2009. szept. 10. 22:42
 19/19 A kérdező kommentje:
És a feleségeddel???
2009. szept. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!