Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítanátok megbántás nélkül?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, a barátom 24. A helyzet az, hogy 1 év 8 hónapja vagyunk együtt, nekem ő volt az első szexuálisan is. Jól megvoltunk eddig, de most előtérbe került egy olyan gond, amit nem igazán tudok már tolerálni. A barátom nagyon függ az anyjától, ez szerintem már nem normális. "Anyu azt mondta ezt vegyem föl"... stb. A hétvégén nem kísért ki a vonathoz, hagyta, hogy egyedül menjek ki, mert hogy "anyu azt mondta egyek". Ez talán egy 5 éves gyereknél ok, de egy felnőtt embernél, szerintem már gáz. Nem beszélve arról, hogy külföldi nyaralást terveznek együtt idén júliusra.
Ez így ahogy van, nekem már sok, a héten mindenképp szakítani akarok vele. Ettől még az egyedüllét is jobb.Nyilván az okát el akarom neki mondani, hogy miért, de megbántani sem akarom utóljára. Mit mondjak majd neki?
19L.
2013. febr. 27. 14:16
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, kort és nemet is írjatok légyszi!
Köszönöm!
2013. febr. 27. 14:18
2/7 anonim válasza:
Ezt mondd el neki! És mivel nekem úgy tűnik szereted, kérd meg, hogy változtasson...ellenkező esetben te nem igazán szeretnéd folytatni..
2013. febr. 27. 14:18
3/7 anonim válasza:
2. vagyok 27/N
2013. febr. 27. 14:19
4/7 anonim válasza:
Szerintem még mindig jobb az őszinteség, még ha ezzel meg is bántod... így legalább talán ráébred a hibájára, hogy mit rontott el a kapcsolatban és egy következőben már ki tudja kerülni ezt a problémát - feltéve ha képes elszakadni "anyucitól".
2013. febr. 27. 14:19
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó így leírva, de elég hiányos. Nem tudjuk a srác, mit csinál? Ha otthon lakik nem is áll még a maga lábán sem, ahogy Te sem. Egyet soha ne felejts el, mindegy kit választasz annak van családja. Azok beleszoktak szólni sok mindenbe. Olyat soha ne várj, hogy válasszanak Re és a család között. Ez az info kevés még tanácshoz is. Egy biztos, sok lány jár hasonló helyzetben. A lányomnak ezt el tudtam magyarázni, mert ott ismerem a srácot és a körülményeket. Nálad semmit. Te döntesz. N
2013. febr. 27. 14:39
6/7 anonim válasza:
Igazából, ha ő még mindig szeret, nem tudsz úgy szakítani, hogy ne essen neki rosszul. Mondd meg neki az igazat, és akkor nem lesznek kérdései, hanem tudni fogja az igazi okot, hátha még el is gondolkozik rajta, és átértékeli ezt a fajta kötődést, ami az anyjához fűzi.
2013. febr. 27. 14:47
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hiányos, nem akartam nagyon bő-lére ereszteni! Egyébként annyit, hogy a barátom dolgozik, ahogy én is. Az anya... nos egy sárkány, bár szerintem az eddigiekből kiderült! Én nem akarom, hogy válasszon az anyja és én közöttem, sőt hajlok afelé, hogy szakítok, mert szerintem ez így, ilyenformán nem normális anya-fia kapcsolat. És ha az anya nem változtat még az esélyét is elveszi a barátomtól, hogy normális kapcsolata legyen, mert hosszú távon ezt egy nő sem tűri el, mert eléggé megalázó, ha egy férfi 24 évesen az anyja majma! Nem 9 évesen, hanem 24! Emellett persze szeresse az anyját, de szerintem ez már beteges és túlmegy egy határon...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!