Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk? Nektek mi volt a legértékesebb ajándék amit a párotoktól kaptatok?
Kéretik a kiscicás képet nem leminősíteni. Nem örültem még annyira, mint amikor megkaptam a csajtól.
Értékesre úgy értettem, hogy a szememben, nem pedig úgy,
hogy anyagilag.
Nekem sokkal jobban bejön, ha valamikor szükség van vala-
mire, akkor ott és azonnal meg tudom venni (vagy a barát-
nőmnek), és nem kell mindenféle alkalomhoz kötni :)
Szerintem nem is az értékkel van feltétlen baj, hanem azzal, hogy a virág, csoki olyan személytelen ajándék. Számomra születésnapra azt az üzenetet hordozza, hogy "tudom, hogy kell neked adni valamit, de nem érdekel annyira, hogy foglalkozzak is vele".
Nekem a legértékesebb ajándék egy hangszertok volt, illetve vett nekem egy laptopot, amit elvileg majd kifizetek neki, de úgy, hogy ő is tudja, hogy fogalmam sincs, mikor lesz rá keretem, mert úszom az adósságban.
Amit viszont én értékeltem a legjobban, az egy pár fülbevaló, amit saját kezűleg készített nekem :) Az alapanyag kb. kétszáz forint lehet, de az a tény, hogy leült és megcsinálta nekem, ráadásul nagyon szép is lett, az nagyon sokat számít. Pont azért, mert ebben benne van, hogy figyelt rám, hogy imádom az ilyesmit, és mert benne van a keze munkája :)
"mekkora egy gyökér vagy, elvárod h a pasi drágákat vegyen neked mégis mirefel? ótvar qrva"
Pl. "arrefel" (tanulj meg írni), hogy a kérdező a felesége, nem az egy estés k*rvája...
Pénzben a legértékesebb egy antikvár könyv volt egy egyénileg utánnyomott tarot kártyával; ezt szülinapomra kaptam múlt héten. Ami viszont a számomra két legértékesebb, az az első hófordulóra kapott nagy szál fehér liliom, meg a Valentin napi pici szív alakú torta :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!