Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pesti, és a szüleim elkönyvelték egy bunkó senkinek. Ő ezért szakítani akar velem, amiről próbáltam lebeszélni, és ne foglalkozzon velük, de ezzel sem tudtam megváltoztatni. Tudok vele kezdeni valamit?
A pestiek nagyrésze tényleg bunkó. a PESTIEK nem a budaiak.
Többségük szerint vidék = nagy trágyadombok meg ilyen sivár puszta... És csak ők a nagy kultúrális központ az istenség és persze imdják magukat sztárolni pedig Pécs, Debrecen Veszprém, Eger vagy Szeged sokkal szebb.
"mert a pestiek 90%-a mind bunkó"
Hát van alapja, mert egyrészük "felsőbbrendűnek" képzeli magát és szerintük az ország csak pest határáig tart. Még ha nem is 90% de eléggé nagy az ilyen egybitesek aránya.
Így egyet tudok az őseiddel érteni!
"Nem tehetnek róla szerencsétlenek hogy odaszülettek!"
Mert ha valaki odaszületik akkor mivan? Lehet élni vidéken is, ez csak egy pesti beütés, hogy ott a "menő, tuti, a vidék meg kihalt". :)
"Nem ő hibájuk, hogy ott élnek szegények."
Én szeretek "vidéken" élni. :) Vajon miért van olyan érzésem, hogy kissé pejoratív amit írtál? :O
Egyetértek a szüleiddel. Kicsit gondolozz: szeret téged az a srác, ha az elős akadálynál veszi a nyúlcipőt? férfi az ilyen?
kevin costner is azt mondta, hogy: ''I would die for her."
#12 azért volna mit mesélni a budaiakról.:)
az viszont a szülők korlátoltságát ékesen példázza, hogy semmivel nem különbek a pestieknél ők sem (már ha csak a "pestisége" miatt rühellik). ezt kellene elmagyarázni a drága mamának meg papának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!