Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom pesti, és a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom pesti, és a szüleim elkönyvelték egy bunkó senkinek. Ő ezért szakítani akar velem, amiről próbáltam lebeszélni, és ne foglalkozzon velük, de ezzel sem tudtam megváltoztatni. Tudok vele kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 23:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintük nem nagyon kéne vele összejönnöm, mert a pestiek 90%-a mind bunkó. Fogalmam sincs miért, még csak pár szót váltottak vele, és máris levonták ezt a következtetést.
2013. febr. 26. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

A pestiek nagyrésze tényleg bunkó. a PESTIEK nem a budaiak.

Többségük szerint vidék = nagy trágyadombok meg ilyen sivár puszta... És csak ők a nagy kultúrális központ az istenség és persze imdják magukat sztárolni pedig Pécs, Debrecen Veszprém, Eger vagy Szeged sokkal szebb.

2013. febr. 26. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
33%

"mert a pestiek 90%-a mind bunkó"

Hát van alapja, mert egyrészük "felsőbbrendűnek" képzeli magát és szerintük az ország csak pest határáig tart. Még ha nem is 90% de eléggé nagy az ilyen egybitesek aránya.

Így egyet tudok az őseiddel érteni!

2013. febr. 26. 22:50
 14/21 anonim ***** válasza:

"Nem tehetnek róla szerencsétlenek hogy odaszülettek!"

Mert ha valaki odaszületik akkor mivan? Lehet élni vidéken is, ez csak egy pesti beütés, hogy ott a "menő, tuti, a vidék meg kihalt". :)

2013. febr. 26. 23:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én is ezt mondom. Nem ő hibájuk, hogy ott élnek szegények.
2013. febr. 26. 23:47
 16/21 anonim ***** válasza:

"Nem ő hibájuk, hogy ott élnek szegények."

Én szeretek "vidéken" élni. :) Vajon miért van olyan érzésem, hogy kissé pejoratív amit írtál? :O

2013. febr. 27. 12:21
 17/21 Béca ***** válasza:
7%
A Budapesten élők tényleg fent hordják az orrukat. A helyzet viszont az, hogy a legtöbb külföldi ember azt sem tudja mi az, hogy Budapest. Bonyolult a világ.
2013. márc. 1. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Egyetértek a szüleiddel. Kicsit gondolozz: szeret téged az a srác, ha az elős akadálynál veszi a nyúlcipőt? férfi az ilyen?

kevin costner is azt mondta, hogy: ''I would die for her."

2013. márc. 1. 17:26
 19/21 fospuska ***** válasza:
91%

#12 azért volna mit mesélni a budaiakról.:)

az viszont a szülők korlátoltságát ékesen példázza, hogy semmivel nem különbek a pestieknél ők sem (már ha csak a "pestisége" miatt rühellik). ezt kellene elmagyarázni a drága mamának meg papának.

2013. márc. 1. 17:27
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
pár éve beszélgettem egy srácismerősömmel, aki Pesten él. Megkérdeztem, hogy hol vannak a legbunkóbb emberek? És hozzátettem, hogy "Gondolom, a nyolckerben." Ő meg azt felelte, hogy nem, a nyolckerben "inkább az agyalapi mirigyek vannak", az ilyen "Hőőő...Őőőőő..." tipusú emberkék. A legnagyobb bunkókat a budai elitkerületekben lehet megtalálni, ők a 2ki vagyok, mi vagyok" tipusú figurák.
2013. júl. 4. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!